Massor av väntan

2023-05-26

Lite kallt i morse för vi gick upp alldeles för tidigt redan halvåtta. Då var det bara 12 plus. Fick lite datortid innan vi körde iväg strax innan åtta. Ville komma iväg i god tid eftersom vi inte visste om det var några köer genom Göteborg.

Det gick bra att komma till Dometic men det var tidvis rätt så krångligt med många vägbyten genom Göteborg. Inga köer på vägen dit.

Kom fram vid nio och fick kontakt med trevlig personal där. Vi kunde köra in i hallen med en gång och vi kunde vara kvar i husbilen vilket vi tyckte var jättebra.

Dom skulle då äta frukost och strax innan tio började dom med vårt elverk. Vid en första kontroll så skulle det ta en till två timmar. Sedan efter mycket möda och besvär så tog dom ut elverket och började kontrollerar det mer. Det var en del som behövdes åtgärdas.

Vi fick då besked att det skulle ta hela dagen. Vi kunde köra därifrån om vi ville men det ville vi inte. Vi visste liksom inte var vi skulle ta vägen. Så vi blev kvar.

Detta blev en väldigt lång dag men vi är ju väldigt bra på att vänta.

Elverket blev helt isärplockat och varje liten del blev rengjord och avtorkad och sprejad med något som säkert var bra. Sedan så skulle det ju så klart plockas ihop igen. Det tog ett bra tag. När det äntligen var klar så skulle det passas in i plåtlådan som det hade tagits ut ifrån. Sedan så skulle det åter placeras in på plats i husbilen. Det var inte helt lätt för dom att göra detta.

När det hela var på plats så skulle jag då starta det. Det var helt dött och så besviken jag blev. En hel dag här och så fungerade det inte. Superbesviken.

Vi är välkomna hit igen på måndag och då hoppas vi verkligen att vi kan få ett fungerande elverk igen. Men det tror vi och hoppas på. Killen som jobbade på detta idag var rätt så säker på vad som hade gått fel.

Vi körde mot Borås sedan. Inte så mycket trafik utan det flöt på bra.

Vi valde att köra till ICA maxi för att där köpa något gott att att äta. Det blev en stor räkstubbe som var så stor. Vi har även mat till i morgon där-

En kommentar till “Massor av väntan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *