Att planera är inget för oss

2023-05-25

Den gångna natten var sval och det var endast 13 plus på morgonen. Nu gick jag i och för sig upp redan strax efter åtta för jag var så täppt i näsan. Då är det bättre att komma upp och röra på sig lite så det släpper.

Eftersom det var soligt så blev det rätt så fort varmare både inne och ute. Det var rätt så blåsigt ute och en viss kyla i vinden.

Tog ut Rulle och gick en sväng för att slänga en del sopor. På andra sidan den stora planen finns det stora soptunnor och dit gick jag. Är lite svårt för mig att gå på det underlag som mest består av grus och stenar men det gick. Vill inte trampa snett på en sten. Då vet man inte hur det kan gå?

Vi tog det lugnt som vi brukar på förmiddagen. Det var många som körde iväg efter att ha besökt fyllning/tömning.

Sedan så började vi med att köra till ICA här i stan. Där var det en rätt så liten parkering som var i stort sett fullsatt. Systembolaget fanns där också och det var nog en av anledningarna till att det var trångt. Fanns absolut ingen plats för oss att parkera så vi körde vidare. Blev inget handlat i dag men vi klarar oss någon dag till. Har ju alltid lite reserver här och där.

Tog oss ut till E 45 och körde mot Göteborg. Nu är det verkligen vackert här. Grönt i många olika nyanser, öppna fält där det så smått har börjat gro och växa. Sedan dom knallgula rapsfälten som verkligen lyser upp. Ögonfröjd för hela slanten!

Ibland var det väldigt glest med trafik och det flöt på lugnt och fint. När vi närmade oss Vänersborg och Trollhättan så blev det väldigt mycket trafik och lite rörigt i bland. Men allt gick bra och vi tog oss förbi.

Kom till Stallbackabron över Göta kanal och vilken underbar utsikt åt båda håll det är här. Vidunderligt vackert.

När vi kom fram till rastplats Lilla Edet så stannade vi för dagen.

Här har jag från min dörr utsikt över kanalen och visst ser det fint ut. Kommer en och annan båt ibland.

På andra sidan husbilen så är det en massa lastbilar som har parkerat. Där är det liv och rörelse. Mänga kör iväg och många kommer hit. Ofta står dom inte så länge utan kör vidare efter några timmar. Det är mycket liv och rörelse och det kommer nya hit hela tiden. Det är absolut inget som vi störs av utan vi gillar att det är lite liv och rörelse där vi har parkerat. Och det är det här.

I morgon så fortsätter vi till Dometic i Västra Frölunda och hoppas att vårt elverk blir fixat då.

Vi åt en supergod kantarellomelett till middag ikväll.

2 reaktioner till “Att planera är inget för oss”

  1. Där vid Göta Älv hittades ett handelsskepp som kallades Äskekärrsskeppet. Det var jag med om att bygga i full skala vid Lilla Bommen i Göteborg. När det sjösattes fick det namnet Vidfamne. Ett vikingaskepp byggt på 1000-talet.
    Hoppas ni får ordning på allting.

    Ha det så bra!!!

    1. Det måste ha varit intressant och spännande att få vara med om.
      För eller senar på ett eller annat sätt så får vi nog ordning på allt hoppas vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *