Pysslat lite i dag

För 10 år sedan var vi i Kinnekulle och kalksjön. Det är så fint där. Så många fina promenadvägar runt om kring. Ett underbart ett ställe med husbil. Vi har varit här många gånger.

2023-05-03

Mest mulet i dag men rätt så varmt, 18 – 23 plus och en svag vind. Kom några droppar regn under dagen faktiskt lite mer under eftermiddagen men inget som vi blev störda av.

Vi plockade undan lite i husbilen i dag. Blir en del som bara blir liggande när vi står stilla ett tag. Nu samlades det ihop och Hasse gick för att slänga det i soporna.

Men kanske lite störda av regnet för när vi hade bestämt oss att gå ut för att fylla vattentanken så kom det en skur. Senare så kom solen fram och då passade vi på att fylla fullt i vattentanken. Skönt att få det gjort. Sedan var det dags för lite tömning också.

Jag gick sedan till kontoret för att betala. Så nu kan vi köra iväg när vi vill i morgon förmiddag för nu är allt klart. Svenska kronan är svag nu så det kändes lite dyrt. Men betydligt billigare än i Sverige.

För övrigt känns det bra att nu att dra iväg norrut. Kollat lite på vägval i dag och som vanligt väljer vi betalvägar där det finns. Vi gillar ju inte små smala kurviga vägar genom trista små halvt raserade små byar. Naturen är faktiskt bättre när man ser ut över landskapet från betalvägarna. Det är så vi tycker.

I kväll när molnen försvann så blev det några grader varmare. Ett tag så kändes det lite kvavt men det gick rätt fort över.

Till middag åt vi kokt fisk med potatis och en god färdig sås till .

Visst är det så men inte alltid så enkelt att få gjort det.

En kommentar till “Pysslat lite i dag”

  1. Underbart är kort eller hur? Men ni har ju er bas i Sverige och det kanske blir en fin sommar. Så ikväll på nyheterna att det verkar bli en fästingsrik sommar så en spruta mot tbe kanske vore bra för er.
    Önskar er en fin resa uppåt och ta det lugnt.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.