Fullt här i kväll

2015 var vi i Borås och då var det en internationell matmarknad i Borås som vi besökte. Det var verkligen roligt och så mycket delikatesser vi köpte då. Så roligt det var med mat ifrån olika länder. Undrar om denna härliga matmarknad har återkommit i Borås?

2023-04-29

Regnade lite i morse men det varade varken länge eller mycket. När jag gick ut en sväng vid halvtio så hade det slutat. Nu var det möjligen lite hög luftfuktighet. Det var inte ett dugg kallt utan omkring 17 plus med bara en liten svag vind.

När jag kom tillbaka så försökte jag räkna husbilarna här med det är inte helt lätt. Men jag fick det i alla fall till att det var 35 – 40 här. Sedan så körde några iväg och det minskade något i antal.

Det var väldigt livligt här utanför oss i dag eftersom det var mycket folk i rörelse. Det tycker vi är roligt.

På eftermiddagen så kom det hit en husbil (tysk) som blev bärgad hit. Eftersom det var ett långt ekipage så tog det lite tid för det att komma in och köra bort där husbilen skulle parkeras. Under tiden så blev det en kö på 5 husbilar som väntade på att få köra in och parkera. Nu fylldes det på ordentligt med husbilar.

Efter en stund så såg vi att bärgaren körde härifrån. Så tråkigt för dom med den bärgade husbilen men det är ju tyvärr sådant som händer. Hoppas att det löser sig för dom på bästa sätt.

Många husbilar kom det hit mot kvällen, tror nästan att det är fullt här. När jag gick för att skitjobb så fanns det ett par tomma platser men på dom så stod det koner alltså var dom bokade. Det är 1 maj på måndag och det är en helgdag och alltså är det långhelg. Det är troligen därför det är fullt här.

Vädret i dag har varit mulet och grått men inte kallt. Temperaturen har legat omkring 20 plus, på eftermiddagen något lite mer blåsigt. Men det tycker vi är ett helt ok väder i slutet av april!

2 reaktioner till “Fullt här i kväll”

  1. Tänkte påminna om att det är röd dag den 8/5 då det är firandet av andra världskrigets slut. Då sätter man en liljekonvalj i knapphålet och skålar.
    Åtminstone är det så här i Frankrike som fick utstå mycket under det kriget. Vi firar som fransmännen och tar första maj som en ledig dag.

    Ha det så bra !!!

    1. Men tack. Möjligen är vi på väg genom Frankrike vid den tiden så det kan vara bra att veta.
      Klart så gör ni nu som fransmännen gör när ni bor i det landet. Det tycker jag är självklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *