Solig dag igen

Här står vi för tio år sedan på den ställplats som fanns i Freiburg då. Där trivdes vi så bra. Där har vi varit många gånger genom åren

2023-04-22

Så var ordningen återställd. Varför var den det? Jo, nu var det sol igen. Bara en svag vind och uppemot 20 plus. Visst var det varmare i solen och det var en härligt varm dag.

Skönt att kunna gå ut och promenera i dag och kunna sitta med ”allt” öppet.

Det var ungefär lika många husbilar som körde i väg på förmiddagen som kom hit. Men senare på eftermiddagen mot kvällen så bara drällde dom in här.

Vår trevliga granne körde iväg på förmiddagen men eftersom konan stod kvar så visste vi att dom skulle komma tillbaka och det gjorde dom på eftermiddagen. Deras söta lilla vovve låg sedan ute och låg ibland i solen och ibland i skuggan. Det är ju så hundar gör, dom skiftar liggplats när det passar dom. Hundar lever helt klart i nuet eller hur?

I kväll fick jag laga mat igen. Det blev kyckling med kokt ris. Ett litet portugisiskt kycklingben med ett stort svensk kyckling lår med ryggben. Samt en liten plastburk med kyckling med sås. Rörde ihop det hela när kycklingen var genom stekt och avbenade. Det blev jättegott med den goda färdiga rätten som bas. Det var så gott kryddat tyckte vi.

Kan det verkligen vara så???

2 reaktioner till “Solig dag igen”

  1. Vi åt också kyckling ikväll men i dragonsås och det är så gott. JR hade köpt filéer och har ett gammalt recept från ett reklamblad. Där kostade kycklingen 59.90/kg. På den gamla goda tiden. Lite dyrare här men H berättade att kyckling filé kostade 159.90/kg idag i Sverige.
    Man undrar lite hur allt ska sluta.

    Ha det så bra !!!

    1. Det är dyrt nu men jag föredrar att köpa kycklingklubbor. Är inte så dyrt men det innehåller så klart ben. Det köttet är godare tycker vi.
      Kommer att sluta med att vi vänjer oss vid dessa priser. Precis som vi har vant oss vid dessa höga drivmedelspriser. Vi människor har lärt oss att acceptera det mesta. Nu ingår inte fria tuffa fransmän i den kategorin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *