Sol i dag igen

Detta är en bild ifrån Blanes i Spanien där vi var för 10 år sedan. Vi har även varit där några gånger till. Ett mycket trevligt ställe. Undrar om den fina husbilsparkering fortfarande finns kvar.

2023-04-13

I dag var solen tillbaka och molnen höll sig på avstånd. Blåste lite men det var inte alls besvärande. Det var 13 – 22 plusgrader om man ser det till morgon mitt på dagen och till kvällen.

När personalen kom till jobbet i morse gick Hasse dit och påtalade att vi inte hade någon ström. Personal gick till vårt eluttag och sedan så hade vi ström igen. Skönt. Elskåpet är låst och endast personal med nyckel kan återställa det. Eller koppla in det när man kommer.

Vi hade utsikt i dag väldigt länge vilket vi gillade. På eftermiddagen så blev den blockerad igen av en liten van.

Många körde och andra kom hit precis som det brukar vara här. Rätt så gott om plats och då är det tydligen svårare att besluta var man ska parkera. Då blir det några varv runt på planen. I bland är det några som lite provstår på några olika platser innan dom bestämmer sig. Har hänt att dom då ska köra upp på klossar men det funkar inte utan klossarna far iväg beroende på underlaget. Då flyttar dom igen till en annan ruta.

Finns det endast ett fåtal lediga platser gäller det att bestämma sig fort för vilken ruta man villa ha för annars kanske det kommer en annan husbil och parkerar där. Men så var det inte idag.

I kväll åt vi stekta kycklinglår av portugisisk kyckling inköpta på Aldi. Dom var jättegoda. Vi åt dom med kokt ris och sallad med lök och tomater och den goda såsen i från gårdagens revben. Det var verkligen supergott.

Lyssnade sedan på radion tills det var dags att gå till sängen och sova.

4 reaktioner till “Sol i dag igen”

 1. Vardagen rullar på och ni verkar ha det väldigt bra. Tror det blir varmare snart och det tycker vi ska bli skönt för nu har det varit lite väl blåsigt ett par dagar.
  Blomkålslåda med köttfärs bjuder JR på idag och det är en av mina favoriter.

  Ha det så bra !!!

  1. Vi har det hur bra som helst.
   Här har det bara varit svaga vindar vilket är skönt.
   Den maträtten verkar spännande tycker jag! Måste man ha ugn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *