Så mycket husbilar här i dag

2023-04-07

Värmen och solen fortsatte även i dag med bara svag vind. Detta underbara väder kan vi absolut inte klaga på, det är ljuvligt.

I går tyckte jag det körde i väg många husbilar och kom hit flera. I dag så for det ut och in husbilar mycket ofta under dagen. I bland var det kö ut och ibland var det kö in. Stod flera på rad åt bägge hållen. Högt tryck i dag och personalen fick verkligen jobba. Eftersom det är långfredag här och röd dag så hade dom stängt några timmar mitt på dagen och då är bommen öppen. Då kördes det både in och ut hela tiden. Men personalen här har full koll på vad som händer fast dom inte är här.

Fick en ny granne här i dag. Det var 4 personer i den husbilen som inte var så stor. Det är nog en av dom bullrigaste grannar som vi överhuvudtaget har haft någonsin. Både här och på andra platser.

Dom började med att under buller och bång ta ut markisen, massor av utemöbler samt en del annat. Sedan satte dom dig för att äta och även detta var så högljutt. Fattar inte att det kan låta så högt när man äter? Varje gång som dom flyttade en stol eller annat lät det som att dom höll på att riva ner något.

Vi är ju inte ljudkänsliga men detta var faktiskt lite jobbigt. Dessutom så pratade dom högt i sina mobiler. Hur fasiken lyckades dom att för sånt oväsen hela tiden?

När dom bökade runt i husbilen så trodde vi nästa att dom höll på att riva den.

Vid niotiden så var det åter dags för mat förutom att dom hade ätit konstant sedan dom kom hit. Under tiden så förde dom livliga samtal inte med varandra utan med sina mobiler. Så är det ju nuförtiden. Föra att visa att även vi finns så höjde jag volymen lite på vår radio. Tror inte att dom märkte det överhuvudtaget. Men man måste ju få finnas till och äta när man vill inom rimlig tid på kvällen.

Under eftermiddagen så trodde vi att vi skulle bli påkörda. Kom en husbil körande in här nerför backen som liksom glömde att svänga. Han fick i stället tvärbromsa. Det kändes rätt så obehagligt. Men sedan så svängde han i in till sin plats och så kändes det bra igen.

2 reaktioner till “Så mycket husbilar här i dag”

 1. Ja under påskhelgen är det verkligen högtryck både på campingplatser o på vägarna. Det fick vi erfara i förrgår, Skärtorsdagen, på hemväg genom Tyskland. Men det gick tack o lov bra utan missöden bara lite längre körtid.
  Nu är vi i alla fall hemma o vad huset känns stort mot husbilen. Solen skiner men det är kallt i vinden. Så tacksamma att allt gått bra trots sjukdomsperioden i Portugal. Enda problemet är min högerarmen o axel, fm frusen axel efter muskelinflamationen. Nu blir det koll av hjärtat på Hjärtmottagning här i Sverige.
  Ser framemot våren o hoppas kunna göra lite rensning i trädgården.
  Fortsätt o njut av värmen för det är ni verkligen värda efter denna långa vinter.

  1. Skönt att hemresan gick bra.
   Trist med din axel men det ordnar sig nog.
   Hoppas hjärtat mår bra nu.
   Vi fortsätter att njuta av värmen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *