Blev lite konstigt!

En bar på stranden i Peniche

2023-04-06

Inga moln här idag och det har blivit varmare. Nu är det 13 till 25 härliga plusgrader.

Även i dag väldigt stor omsättning på husbilarna. Dom ”goa gubbarna” packade ihop och körde i väg. Några timma med utsikt innan en ny husbil parkerade där.

Jag hade köpt en liten nätmelon som vi skulle äta en del av i dag. Fick ett litet hjärnsläpp när jag skulle dela den. Blev hur konstigt som helst. Är ju dessutom inte första gången jag delar en melon. Brukar skära den i klyftor men det blev först några skivor. Hasse satt och kolla och undrade vad jag höll på med. Den smakade hur som helst mycket gott.

Att knäcka ett ägg eller flera till en omelett är inte alltid så enkelt. Men för att göra en omelett måste man få hål på ägget. Jag slår ägget hårt mot underlaget men det får inte en liten spricka ensingång. Slår dom hårt mot kanten på skålen dom ska hällas i. Då går dom sönder men tyvärr hinner lite av innehållet rinna bredvid samt lite skal i skålen. Hur kan något som egentligen är så enkelt kunna bli så krångligt. Det blev i alla fall en omelett med skink/champinjonstuvning som blev jättegod.

I kväll är det många husbilar här och det är nästa fullt. Personalen är ute ofta och sätter koner på bokade platser.

En härlig utsikt att sitta och njuta av.

2 reaktioner till “Blev lite konstigt!”

  1. Ja, nu är påsken igång.
    Ni märker av det då många husbilar trillar in. Men det är väl kul med ombyte eller hur. Den ena tokigheten efter den andra kan jag tänka mig.

    Ha en fortsatt fin Påsk!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *