En dag till

2023-04-04

Åter en trevlig dag att trivas i. Det var lagom varmt i dag tyckte vi och i stort sett vindstilla. Skönt att kunna gå ut utan att frysa och utan och ha en massa varma vinterkläder på sig.

Många husbilar körde i väg i dag och det gjorde även vår granne. Nu fick vi återigen utsikt några timmar. Det kom hit många husbilar under dagen och så klart fick vi en ny granne här. Denna husbil parkerade väldigt nära oss och det blir väldigt svårt att öppna vår lucka där bak. Men jag tror att det går. Men detta är något som man får acceptera när vi är gäster i andra länder. Att vi i Sverige har så kallat 4-meters regel är inte något som finns som lag som vissa tror. Har man parkerat inom sin ruta så är det ok. Och här så är det helt ok att parkera sitt fordon innanför dom vita strecken.

Vår kaffebryggare hade blivit lite seg och långsam tyckte jag. Dags för en avkalkning kanske? Det var ett tag sedan det blev gjort . Tog fram en tablett för avkalkning och följde instruktionerna som stod där. När allt var gjort enligt instruktionerna så gick det lite snabbare. Men får se hur det fungerar i morgon!

Nu lyssnar jag på en av mina favoriter och är så glad för ytterliggage en trevlig dag.

Rihanna – Lift Me Up

2 reaktioner till “En dag till”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *