Lång inköpslista i dag

2023-04-03

Vaknade till en solig morgon som var i stort sett vindstilla och under dagen var det 12 -20 plusgrader. Härligt.

Hade utsikt ända tills på eftermiddagen när det kom en husbil och parkerade bredvid oss.

Men på morgonen så började jag med en promenad med skittunnan till servicen för att tömma den. Mycket folk ut redan vid niotiden som stod och pratade eller satt ute och åt frukost. Eller var på väg ut med hund eller för att gå och handla.

Fick vänta en stund för det var lite kö men vad gjorde det. Ingen tid att passa. Vi har två tunnor och i dag så var även tvåan full eftersom jag hade varit lite lat och låtit den stå på ”vänt” en dag för länge. Jag avskyr detta skitjobb men någon ska ju göra det och nu är det jag!!! Ibland är det svårt att gilla läget eller hur!!!

I dag var det dags för oss att köra till Aldi för att handla en del. Inköpslistan hade växt på sig ordentligt och hade blivit rätt så lång. Nu är det ju påsk också så vi ville ju fylla på med lite extra gottitgott.

Det går fort att köra dit för det ligger väldigt nära, bara omkring 150 meter. Men det är skönt att köra med husbilen dit när det är en del som är tyngre som vi ska köpa. Då är det skönt att bara kunna lasta in det direkt i husbilen och sedan köra ”hem” igen. Så gjorde vi i dag.

Deras kundvagnar är av den stora och otympliga modellen. Jag når inte ner i botten av dom utan problem. Men det går. Personalen där är mycket hjälpsam när dom ser att jag har problem med det som är tungt. Jag får nog inse att jag börja bli gammal.

Tyvärr så upptäckte jag att jag hade glömt att köpa frallor idag. Men då var jag så trött att jag inte orkade gå in igen i affären för att köpa dom så det fick vara. Blev lite sur på mig själv. Det är ju så gott tycker jag. Men det kommer fler daga

Vi körde tillbaka till hem igen. Började med att köra till servicestationen. Det var dags för att för att tömma gråvatten. Då passade jag på att tömma latrin igen. Så nu var det två tomma kassetter en stund tills det blev dags igen för att bli påfyllt igen. Vad det går fort.

Körde sedan och parkerade på vår plats. Kopplade in el och så var vi hemma igen. Packade upp och lade in allt där det skulle vara. Tog en stund. Men enligt mig så är det viktigt att ställa in allt på rätt plats för då är det lättare att hitta det när man ska ha det igen.

Det var sedan så skönt att sätta sig i soffhörnan och kolla på internet och några sidor som jag brukar följa.

En så söt vovve som gärna ville vara med på bild,

2 reaktioner till “Lång inköpslista i dag”

 1. Vilken härlig teckning på vovven du fotade.
  Vi ska storhandla i morgon och nu har vi lyckats hålla dessa inköp till en dag i veckan. Det tar ju sin lilla tid att först handla och sedan stuva in i skåpen.
  Påsken närmar sig och så även värmen.

  Ha det så bra!!!

  1. Visst var vovven fin.
   Det är rätt så jobbigt att storhandla men ändå lite enklare? På något vis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *