Tiden går

Ser rofyllt ut med båtarna på det spegelblanka vattnet.

2023-03-12

På marken var det lite vitt där det hade varit barmark tidigare. Solen lyste och värmde lite men marken var för kall på morgonen så det hade inte töat bort. Jag gick iväg och tyckte att det skulle väl inte vara några problem. Det var det inte heller. Men när jag fick syn på ett långt halkspår på marken så kände jag att nu blev det problem. Det var frusen is under snön och det syntes ju inte. Jag vände och gick försiktigt hem igen.

Under dagen så kom barmarken fram igen och jag gick en uppfriskande promenad på eftermiddagen. Kändes bra att kunna gå utan att vara rädd för att halka på någon dold isfläck.

Som vanligt rann tiden i väg och en stund efter sex började det skymma. Vi gjorde inget mer i dag än att roa oss med det som vi brukar göra. Har börjat prata lite om när vi eventuellt ska kunna köra iväg. Enligt väderprognosen ska det komma mer snö i morgon men kanske blir det regn också. Hoppas kan man ju alltid. Jag funderar på vilken väg vi ska välja men det ger sig nog när/om vi kommer iväg. Är ju en del grader varmare bara man kommer över till Danmark och Tyskland.

I morgon får vi matleverans från Coop och hoppas att det inte ligger tjockt med snö då!

Men jag ska göra så gott jag kan för att hinna med en del till!!!

2 reaktioner till “Tiden går”

  1. Bra att du var försiktig och vände om för att bryta ben är inget jag rekommenderar. Men du har väl antingen Gustava eller Rulle med dig när du är ute och går?
    Tycker att jag läser om snöfall hela tiden när det gäller Sverige. Tyckte alla klimatnissar pratade om att det skulle bli torka och varmare för varje år. Hm…..

    Ha det så bra !!!!

    1. Tar det säkra före det osäkra.
      Det verkar som att detta väder liksom bara fortsätter. Är så trött på det. Klimatnissar kan man väl inte tro på??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *