Blåst och regn

Strand, hav och himmel. En del av stranden i Rincon de la Victoria.

2022-02-20

Regnade mycket tidigt på morgonen men det slutade sedan. Blåste en del och det var kraftiga vindbyar emellanåt. Temperaturen låg på 3 – 7 plusgrader men det kändes som vanligt kallare. Mulet var det hela dagen. Gick ut en sväng på förmiddagen och det var inte speciellt skönt.

Fick svar från Codat angående elverket och vi fick tid till på onsdag. Då ska vi vara där tidigt på morgonen så vi kör dit kvällen innan och parkerar där över natten.

Det har inte hänt något under dagen utan det har varit väldigt lugnt här vilket det brukar vara.

I dag är det ”Slarvighetens dag” och det passade perfekt. Passar egentligen mig varje dag utan i undantagsfall. När det gäller mat är jag aldrig slarvig utan väldigt noggrann för det tycker jag är viktigt. Håller alltid koll på vad som finns i kylen och att inget blir gammalt och förstört.

Dags för af i kväll igen. Gjorde pommes och Chicken nuggets (frysta). När pommesen var nästan klara la jag dom på vänt medan nuggets också blev nästan klara och sedan körde jag dom tillsammans tills allt var klart. Blev både bra och gott.

Hoppas vädret blir utan blåst och regn i morgon. Vill gärna ha några soltimmar.

Precis det har jag gjort i dag.

2 reaktioner till “Blåst och regn”

  1. Livet en normal dag för er och så kommer det som ett brev på posten att något inte fungerar som skulle fungera. Lite irriterande kanske men så är det ju nästan alltid.
    Tur ni står på el nu under vintern.

    Ha det så bra !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *