Förvånade

Vattnet gick upp över anklarna så Hasse fixade så jag och Zacko kunde komma ut. Fick bära Zacko för han vägrade att gå ut i allt det vattnet. Det hade regnat jättemycket.

2023-02-19

Under natten blev det kallare och minusgrader och jag sov rätt så bra. På morgonen var det frost på marken och bara 3 plus. Solen lyste från en molnfri himmel och det såg väldigt skönt ut. Men det var lite för kallt och jag frös när jag gick ut trots jag hade vantar på.

Började sedan komma hit lite moln som övergick till helmulet och så kom det nederbörd i form av snöblandat regn. Det blev en del blötsnö som låg kvar på marken. Blev sedan lite varmare så det blev regn i stället en stund. Sedan slutade det regna.

Provade att starta elverket i dag men det startade inte! Kan väl säga att vi blev ”lite” irriterade. Skickade sms till Codat och hoppas vi kan komma dit i början på veckan. Undrar vad nästa steg blir?

På eftermiddagen kom det hit en husbil och parkerade en liten bit ifrån oss. En kort stund senare kom det 2 hundar förbi, en mindre och en större, med sin husse. Nu blev vi förvånade när vi såg vem det var. Det var vänner till oss som vi trodde var kvar nere i Spanien. Dom hade tröttnat på trängsel med husbilar och på det dåliga vädret så dom valde att köra hem i stället. Roligt att träffa dom igen, det var ett tag sedan sist. Apropå dålig väder så har man ju inga förväntningar på någon värme här hemma i februari men det har man ju när man är i Spanien.

Äggen som jag gjorde i dag i af blev väldigt bra, precis som jag vill ha dom. Kycklinglåren, som lagades på kvällen i af, blev mycket goda. Sprött skinn och mört och gott kött som lätt lossnade från benen. Kokt ris och Sweet thaisås smakade gott till. Vad jag gillar med af är att man inte behöver passa det hela tiden och att det blir nästan ingen disk och och inget stänk runtomkring.

Lyssnade och tittade på skidskytte i dag och det var spännande. Herrarna tog ett guld och ett silver och damerna tog ett guld. Vilken underbar dag för skidskyttarna! Det är bra sport för TV tycker jag.

I morgon är det måndag igen och jag undrar vad den här veckan kommer att föra med sig?

2 reaktioner till “Förvånade”

 1. Blötsnö och regn slipper vi här i alla fall. Vädret har varit nådigt mot oss idag också.
  Står man på el och bor i husbil är nog af en bra tillgång verkar det som. För oss känns den överflödig när vi har varmluftsugn och en fläkt som heter duga över spisen. Den är det drag må du tro. Sedan har vi ju diskmaskin som tar han om disken.
  Ha det så bra!!!!

  1. Våren är väl hos er nu med varmare och soliga väder.
   Min lilla af är en tillgång tycker jag, mycket användbar.
   Verkar överflödig i ert välutrustade kök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *