Verkstadsbesök

Denna fina utsikt hade jag utanför min dörr i Rincon de la Victoria när det stod en kort bil bredvid.

2023-02-13

Eftersom vi hade en tid att passa på morgonen i dag gick jag upp redan innan åtta. Hann gå en kort promenad innan klockan 9 då det var dags att köra. Gjorde även en del annat. därmed

Kom fram till Codat och anmälde oss och lämnade nycklarna till den trevliga tjejen i kundmottagningen. Återvände sen ut till husbilen och så kom husbilsteknikern dit. Gick igenom med honom vad som skulle åtgärdas i dag.

Satte oss i deras trevliga väntrum. Jag tittade runt lite på några husvagnar och plåtisar och tyckte dom var rätt så trista. Efter ca två timmar var det klart och elverket stod och brummade ute på planen. Bordet och fönsterna var fixade och vi var så nöjda. Tändstiftet på elverket hade blivit rengjort och då startade det. Ett filter hade plockats bort och det skulle beställas ett nytt. När det har kommit ska vi dit och få det monterat.

Körde sedan till Skene och MM. Inte många bilar på parkeringen och därmed gott om plats i affären. Märkligt att jag lyckades fylla en kundvagn så mycket som jag har handlat sista tiden. Men det var inte svårt alls. Efter att ha plockat in frys och kylvaror körde vi till Dollar Store. Blev lite handlat där också. Hasse tyckte det var roligt att gå runt och kolla lite.

På hemvägen blev det som vanligt ett stopp i Rydal. Jag gick och tömde postfacket på dom brev som fanns där. Eftersom det var dags för frallor och kaffe så fikade vi där. Vi fortsatte sedan till Seglora och parkerade på vår plats.

Nu hade vi en del att göra. Det som vi hade plockat bort i morse skulle på plats igen. Eftersom bordet var tomt så passade jag på att göra rent och olja in skivan. När det var klart så la jag på en ren duk samt bytte duk även i köket. Sedan åkte allt fram på plats igen.

Klockan hade hunnit bli nästan halv fem och jag bryggde kaffe till oss. Jag hade ju köpt semlor och dom skulle vi äta nu. Får passa på så länge dom finns kvar. Det smakade som vanligt jättegott och vi blev mätta. Det blev ingen middag i kväll.

Vädret i dag har varit bra med lite sol från och till. Temperaturen var mellan 3 – 9 grader under dagen. Nu ska det tydligen inte bli sol på några dagar men inget regn och några plusgrader. Inte så illa tycker jag.

Är trött i kväll så det är dags att hitta till kudden.

4 reaktioner till “Verkstadsbesök”

 1. Jag har nog alltid tyckt om semlor men inte klossen med mandelmassa. JR tycker inte om grädde så vi har nog inte köpt så många i vårat äktenskap.
  Men vi åt en väldigt god paj idag som han gjort själv. Han har blivit väldigt duktig på att laga mat.
  Jag är trött idag efter min promenad.

  Ha det så bra!!!!

  1. Jag tycker den klossen är det som är godast. Förstår att semlor inte köpts så mycket av er.
   Paj är mat som kan bli precis så gott som vill.
   Hoppas du har tagit det lugnt sedan!

 2. Fotot ovan kände jag i gen. Där har vi också parkerat. Inte utan än vi börjar längta till Ellen, men än är det en dryg månad innan vi träffar henne i Malaga. Vi åt semlor för ett tag sen och visst är det gott, men de smakar inte riktigt som hemma. Här är kalima, så vi får hålla oss inne. Ha dé gott!

  1. Det var en fin plats.
   Tiden går fort så helt plötsligt är ni på väg i Ellen. Semlorna här är supergoda. Den där kalima är besvärlig.

Kommentarer inaktiverade.