Måndag igen!

För 10 år sedan var vi i Albufeira, en mycket trevlig stad.

2022-12-05

Bara mulet och grått på förmiddagen precis som vanligt. 3 plus och en iskall svag vind. Gick ut en sväng och frös lite trots extra tröja och vantar.

Tog ut Rulle till Hasse så han kunde gå och slänga en del skräp. Vill inte ha något kvar inne som möjligen kan börja lukta eller som lilla musen kan vilja äta på. Om den tar sig in igen när vi inte är hemma.

Mitt på dagen började det snöa lite och det är inget som vi gillar. Slutade rätt så snabbt och det gillade vi.

Taxin kom på utsatt tid och körde oss säkert och bra till Göteborg och Gula stråket 6. Hasse kom in med en gång och ut igen 10 minuter senare. Taxin skulle komma 20 minuter senare så det blev inte så lång väntan. Den körde oss till Högsbo och det var dit vi skulle.

Tog hissen upp och fick våra nyckelkort. Fortsatte till vårt rum som var städat och sängarna bäddade. Plockade upp och i ordning. Satte igång datorn och därmed radion. Den måste vi ha på jämt för vi klarar inte av tystnaden. Även fläkten sattes i gång så att vi får lite värme här för utan den är det för kallt.

Gick till matsalen lite senare på kvällen när allt var bortplockat. I dag var det ingen middag som vi ville ha så det blev kaffe och mackor i stället. Bra att det finns alternativ.

I kväll gör vi inget speciellt vilket vi nästan aldrig brukar göra. Samma som hemma fast betydligt mer obekvämt.

Låg på soffan och läste en stund och det var i och för sig rätt så bekvämt.

Strålning i morgon precis som varje dag när vi är här.

Ibland så känns det så men det får vänta ett tag till.

2 reaktioner till “Måndag igen!”

  1. Så har er vecka börjat och ni har era vanliga rutiner även denna vecka. Bara att ta sig genom denna period och försöka hålla humöret uppe. Att sedan vädret är tråkigt gör ju att humöret inte är på topp.
    Men ni kämpar på bra.

    Ha det så bra!

    1. Har ju inte så mycket val som det är nu. Gäller att försöka vara så positiv som möjligt även om det är jobbigt.

Kommentarer inaktiverade.