Läkarbesök

Bilden är från trevliga Silves där vi var några vintrar. På den tiden gick det bra att parkera gratis med husbil utanför badhuset. Numera finns det några ställplatser för husbilar som är mycket populära.

2022-11-29

Eftersom jag inte sov så bra i natt var jag trött på morgonen. Gick en promenad i det kyliga höstvädret i parken och blev lite piggare. Åt lite frukost och sen blev det väntan tills taxin skulle komma klocka 2. Läste nyheter på datorn och kollade på lite annat. Klubbsidan och några bloggar som vanligt.

Blev ju lunch också för den serveras mellan 12 och 1. I dag var det köttfärslimpa i långpanna med kokt potatis och sås, helt ok tyckte vi. Undrar varför man serverar 2 mål lagad mat om dagen? Har jag nästan aldrig ätit men så har jag aldrig haft något hårt kroppsarbete heller.

Taxin kom klockan 2 och körde oss till strålningen. Gick fort som vanligt. Så var det ju även dags för ett läkarbesök i dag. Satte oss i väntrummet en stund. 5 minuter över 3 blev vi hämtade av en sköterska. Dit in fick jag så klart följa med.

Det var en (i mina ögon) mycket ung läkare som var mycket vänligt och gjorde ett kompetent intryck. Sköterskan gillade vi också. Proverna som Hasse hade lämnat var bra. För övrigt verkade dom lite förvånande och glada över att Hasse mådde så bra. Mest trötthet och det räknas som normalt när man går igenom strålning.

Sedan väntade vi på taxi en stund och den körde oss sedan till Högsbo. Gick till vårt rum och kände att vi var lite trötta. Vilade en stund och så var det dags för middag mellan 5 och 6. Vi gick till matsalen vid halvsex för då har dom flesta ätit och gått därifrån och det är gott om plats. I kväll var det fiskgratäng med kokt potatis och gröna ärtor och det smakade bra.

Dagen var slut och kvällen väntade. Gjorde som vanligt ungefär samma sak som andra kvällar. Finns inte så mycket att välja på.

En trevlig blogg som jag följer har lite problem. Saknar den. Men jag såg i kväll att den är på gång igen. Ser jag mycket fram emot. Gillar att följa bloggar om hur folk har det i sin vardag.

2 reaktioner till “Läkarbesök”

  1. Det förflöt ju väldigt bra och att Hasse mår så bra trots strålning och annat är ju väldigt positivt. Han kanske har bra försvar mot radioaktiviteten. Vi äter varmt på dagen men inte stadiga middagar.
    Nu håller jag tummarna hårt för att det som de såg tidigare ska vara borta.

    Ha det så bra!!!

    1. Vi är så tacksamma att Hasse mår så bra.
      Ingen aning än om hur det ser ut. Hoppas att eländet har minskat i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.