Besök av solen

2022-10-30

Jag tyckte om att det var ljusare i morse när jag vaknade. Klockan visade på en tid men jag kände ju att det inte stämde. Gjorde inget för det kändes på rätt håll. Var bara lätt mulet, 13 plus och vimpeln uppe vid huset hängde rakt ner och rörde sig inte. När jag gick ut så var grannen på väg ut med sin hund så vi växlade några ord. Kändes inte så kallt i dag tyckte jag.

På eftermiddagen försvann molnen och solen kom på besök och värmde oss. Himlen var härligt blå men det syns att det är höst. Blev riktigt skönt att vara ute, 17 plus kändes bra.

Jag passade på att torka av insidan på bodelsdörren som hade blivit randig igen. Dammet lägger sig där och sen regnar det och ibland hinner vi inte stänga dörren när vi går ut eller in, och då uppstår ränderna. Gick rätt så lätt att torka rent. Gäller att göra det när man kan ha dörren öppen när det inte är så kallt.

Märkligt nog så kände jag inte av tidsomställningen så mycket under dagen. Men det kändes lite mer på kvällen. Mörkret föll ju en timme tidigare vilket ju var väntat och kvällen blev en timme längre. Tog en promenad medan det fortfarande var ljust och då var det 13 plus och kändes rätt så milt.

Visste inte riktigt vilken tid vi skulle äta så vi åt när vi kände oss hunriga. Snabbt och enkelt i kväll med stekt korv och pulvermos. Bra när vi inte ville vänta på att maten skulle bli klar utan var det på en kvart.

Första dagen med normaltid igen gick bra så denna gång tror jag inte att jag kommer att uppleva några problem.

2 reaktioner till “Besök av solen”

 1. Hundarna kör sommartid så det kommer nog att ta ett tag innan vi är riktigt i fas.
  Lino har fått ris och avkoket idag så det verkar vara på rätt väg.
  Hade +20 ute idag så det var lite kyligt haha. Jag skojar det var skönt.

  Ha det så bra!!!

  1. Men det är ju ingen brådska!
   Verkar att vara rätt mat för Lino för tillfället.
   Så härligt ni har det.

Kommentarer inaktiverade.