Soligt men kallt

2022-10-19

Blev rätt kallt i natt neremot 3 plus. Morgonen grydde och solen kom upp över trädtopparna på en helt molnfri härligt blå himmel. Temperaturen steg och vid elvatiden var det 12 plus. Solen värmde skönt och det var riktigt behagligt att vara ute.

Dagen gick fort och vi gjorde i stort sett inget mer än vad vi brukar göra. Var i och för sig ute lite mer och promenerade. Måste passa på när solen lyser.

Jag gick en liten promenad vid sex-tiden och då var solen på väg ner och temperaturen sjönk snabbt och det var bara 5 plus. Blir ytterligare en kall natt verkar det som.

I morgon är det dags för Sahlgrenska och cellgiftsbehandling samt omläggning av PICC- Linen för Hasse. Jag följer med som vanligt.

Taxin kommer och hämtar oss strax efter sju så vi kommer att gå upp vid sextiden när tuppen i telefonen galer. Vi gillar inte att gå upp så tidigt men det får gå för nu är det som det är. Hoppas att det inte tar så lång tid i morgon utan att vi är hemma igen rätt så tidigt.

Så här känner jag mig när jag vaknar så tidigt på morgonen och är tvungen att gå upp!!

2 reaktioner till “Soligt men kallt”

  1. Förstår dig när det gäller dessa tidiga morgnar. Man blir inte människa på hela dagen och det spelar ingen roll om man sover någon timme på dagen. Det är inte samma sak som att sova tills man vaknar på morgonen.
    Hoppas ni inte varit alltför trötta idag efter Hasses behandling och att allt gick bra.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.