Allt gick bra i dag

2022-10-20

Mörkt, kallt, minusgrader och frost var det när jag gick upp vid 6 tiden i morse och då kände jag mig som på bilden igår. För första gången på mycket länge tog jag på mig strumpor och långa brallor. Kändes inte alls bra men det behövdes men det blev fortfarande sandaler.

När jag skulle ta ut Rulle så satt garagedörren lätt fastfrusen. Efter några ryck så gick den upp och Rulle kom ut.

Bilen kom i tid strax innan 7 och vi åkte till sjukhuset. Framme en stund efter 8 (var långa köer genom Göteborg vilket det brukar vara). Gick till Espresso House och köpte kaffe o fralla till Hasse, jag ville inte ha något.

Gick sedan och anmälde Hasse, tog hissen upp till avd. 53 och Hasse blev avbokad en gång till. Satte oss i väntrummet. Efter en kort stund blev Hasse hämtad. I dag fick jag inte följa med till behandlingen för det var så många patienter där. Satte mig i dagrummet. Skulle bara ta ca 1 timme. Det gjorde det också. Allt hade gått bra med omläggning av PICC linen och cellgiftsbehandlingen (som även innehåller medel mot illamående). Proverna som togs i tisdags var utmärkta. Dietisten hade kommit dit och pratat lite och alla var så nöjda med Hasses viktuppgång.

Ringde sedan efter taxi och den kom efter en halvtimme. Denne chaufför var den absolut mest pratsamma som vi har åkt med. Men han var mycket trevlig och körde bra.

Hemma igen så bryggde jag kaffe till oss och fixade varsin smörgås. Smakade jättegott och vi var bägge rätt så hungriga.

Solen lyste över oss från en molnfri och klarblå himmel och i solen var det varmt. I skuggan däremot var det iskallt.

I kväll åt vi rester vilket var en god kycklinggryta och kokte några potatis till. Passade bra att med något lättlagat i kväll för jag var rätt så trött. I morgon ska jag sova länge.

Hittar man det positiva så blir det mesta rätt så mycket roligare.

2 reaktioner till “Allt gick bra i dag”

 1. Vet inte om jag hade orkat med en pratglad taxichaufför på morgonen. Men det var kanske bara att lida och le.
  Det är aldrig roligt när man ska börja med strumpor för då är det bara en kall vinter som väntar.
  Varma grytor är perfekt då.

  Ha det så bra !!!

  1. Ungefär så var det.
   Blev inga strumpor i dag!!
   Visst är grytor perfekt höst/vintermat.

Kommentarer inaktiverade.