Satte in i pärm

Morgonpromenad i Boiro en mycket trevlig plats att vara på.

2022-10-14

Grått och helmulet, 12 plus och det skiftade mellan hög luftfuktighet och smått duggregn. Gick min vanliga promenad och kläderna var bara lite fuktiga när jag kom hem igen och det torkade fort.

Förmiddagen gick snabb med internet och läsning. På eftermiddagen tog jag itu med något som jag har skjutit upp ett tag. Alla fakturer som rör husbilen låg samlade och sparade i ett pappersfodral som nu var sprängfyllt. Satte mig med papperna och en ny pärm som jag satte in dom i. Några papper var ohålade så dom slog jag hål i. Hade hämtat en hålslagare i Rydal. Tog en del tid och jag räknade inte på hur mycket vi har lagt ner på denna husbil sedan vi köpte den ny 2008. Men det är en hel del. Blir rätt mycket slitage och sånt som går sönder när man bor i husbilen och kör mycket. Nu har vi bott i husbilen i 11 år och kört över 26 000 mil.

I kväll så värmde jag frysta pizzor Grandiosa Extra allt i ugnen i campingens kök. Det gick bra och jag lyckade få in dom heta pizzorna till husbilen. Smakade helt ok men man ska inte jämföra det med att äta en riktig pizza från en pizzeria. Är liksom två helt olika saker.

”Krucifixmördaren” av Chris Carter var en mycket spännande kriminalare med många hemska, grymma och otroligt blodiga mord. Jakten på seriemördaren sker i ett högt tempo och med förhoppningen att ytterligare mord ska förhindras. Inget är som det verkar och inget blir som man tror. Väldigt överraskande upplösning som knappast gick att gissa sig till.

Baksidestext:

Det enda hopp som återstår är att dö. Snabbt.

En ung kvinnas kropp hittas i en övergiven stuga mitt inne i en stor skog utanför Los Angeles, och kriminalinspektör Robert Hunter befinner sig plötsligt i en fasansfull mordutredning. Offret var naket och hängde mellan två trästolpar. Hon hade utsatts för sadistisk tortyr innan hon dött en oerhört plågsam död. All hud hade skalats bort från hennes ansikte – medan hon fortfarande levde. I nacken hade någon skurit in ett egendomligt dubbelkors: Krucifixmördarens symbol.

Men det är en omöjlighet. Krucifixmördaren avrättades nämligen två år tidigare efter att just Hunter jagat honom i flera år.

Kan det vara en Copycat mördare? Eller kan det otänkbara vara sant? Finns den riktiga mördaren fortfarande där ute, beredd att återigen ge sig ut på en ondskefull och våldsam jakt på nya offer, välja ut dem till synes slumpmässigt och håna Robert Hunter för att han inte kan fånga honom?

Hunter och hans nya partner är på väg in i en ofattbar mardröm, där ingenting stämmer och där det inte finns någonting som ens liknar en snabb och skonsam död.

4 reaktioner till “Satte in i pärm”

 1. Vi köper färdiga pizzor på Super-U och de är supergoda och smakar precis som de man köper på pizzeirorna. I övrigt gör de väldigt goda pizzor här i Frankrike.
  JR passade på att köpa pulled pork och pannkakssmet på Lidl igår, eftersom de har amerikansk vecka nu.
  Jag har JR som är duktig att ordna med alla våra papper i pärmar och eftersom de har fyra hål här så har han satt allt i nya pärmar och slagit nya hål.

  Ha det så bra !!!!

  1. Är ju superbra att kunna köpa goda pizzor i affären. Frankrike är ju välkänt för den goda maten.
   Amerikansk vecka har Lidl här nästa vecka.
   Undrar varför det är olika antal hål i papperna??

 2. Ni är verkligen värda olympisk guldmedalj i husbilsåkning, imponerande, Du får väl göra en bok av allt sitt bloggande! Hälsn Arne o Coosje

  1. Finns nog många fler som också lever i husbil och åker runt. Är en livsstil som vi har valt. En bok lär det aldrig bli.
   Trevlig att ni skrev här.

Kommentarer inaktiverade.