Paketet kom idag

2022-09-16

Vaknade till ännu en solig morgon efter en sval natt. Vid nio var det 16 plus och det blev uppemot 20 plus i solen under dagen. Det var en underbar sensommardag.

Ett paket som vi väntade på kom i dag med Postnord. Lämnades i receptionen och så kom värdinnan hit med det. Tack så mycket. Det innehöll Fresubin näringsdryck till Hasse som han behöver enligt dietisten. Läkaren på onkologen vill att han ska öka lite i vikt för att bättre orka med behandlingarna samt få bättre motståndskraft mot eventuella infektioner.

Under eftermiddagen kom det hit ett flertal husbilar/vagnar och parkerade. Det är ju fredag i dag och det finns ju några som vill tillbringa helgen i sitt mobila boende här på campingen.

Kom några få droppar regn när jag gick ut på min kvällspromenad. Det var så lite och jag brydde mig inte. Gick bort till några nyponbuskar som jag går förbi på morgonen för att ta bild på dom.

Nyponen är fullmogna nu men blommar ändå lite fortfarande.

Lika vackra nu som i våras när dom stod i full blom.

Stekta kycklingklubbor med kokt ris och Thai Sweet Chilisås blev det till middag i kväll. Smakade gott som vanligt och vi gillar ju kyckling.

2 reaktioner till “Paketet kom idag”

  1. Mycket höst hos er nu och då menar jag naturen. Men även det kan vara vackert. Dessa nypon brukade vi barn ta isär och lägga i nacken på någon. Sablar vad fröna kliade.
    Kyckling är aldrig fel, vi tycker precis som ni att det är mycket gott.. Men den där sötsura såsen har jag aldrig tyckt om. Finns ju annat som tur är 🙂

    Ha det så bra!!!

    1. Så där med nypon gjorde vi också och det kallades också för ”kliebär”.
      Finns många andra goda såser som man kan välja och även göra egen så klart.

Kommentarer inaktiverade.