Saknad

2022-09-17

Känns som att sommaren vill dröja sig kvar ett tag till. Det var bara lite höga moln på himlen idag, sol och 14 – 18 plus och svag vind på morgonen.

I dag är det 1 år sedan min älskade Zacko fick gå över till Regnbågshimlen. Saknar honom otroligt mycket. Ibland känns det som om han ligger tätt intill mig i soffan. Kanske är han och hälsar på? Vem vet?

Dagen har kännts lite tung och jag har tänkt mycket på Zacko och på hur mycket roligt vi hade tillhopa. Tittat på många bilder och känner stor tacksamhet för alla fina år vi fick tillsammans. Minnet av honom är ljust och glatt.

På kvällen gick jag en promenad i kvällssolen som fortfarande värmde lite.

Det är viss skillnad mot hur det såg ut här i våras.

En annan vinkel från samma plats som jag stod på.

I kväll blev det pannkaksrullar med kantarell/rödlöks stuvning och det var verkligen gott. Toppade med en god riven ost.

”X sätt att dö” av Stefan Ahnhem var som dom tidigare böckerna mycket spännande. Väldigt många mord som utfördes på mycket fantasifulla sätt. Otroligt spännande slut på mördarjakten som pågått i alla böckerna. Slutet på boken var bra och förhoppnings lyckligt.

Baksidestext

Den femte boken i succéserien om Fabian Risk tar vid sekunderna efter slutet på ”Motiv X”. Stefan Ahnhem bygger vidare på sitt mäktiga kriminalepos och den ständigt expanderande värld han skapat kring Risk och hans kolleger runt Öresund. I den tidiga sommarkvällen lägger en gummibåt ut från bryggan i Råå hamn. Ombord sitter en man med ett svärd fastspänt på ryggen. Hans uppdrag har tärningen dikterat: En människa ska dö. Vem vet inte ens mannen själv. Helsingborgspolisen har de senaste veckorna varit upptagna med flera komplicerade, parallella utredningar som de anser sig ha löst. Men när ett nytt mordoffer hittas, inser de att allt de trodde sig veta är fel. I ”X sätt att dö” får vi äntligen följa den slutgiltiga jakten på tärningsmannen.

2 reaktioner till “Saknad”

  1. Saknaden efter alla hundar som fått gå över regnbågsbron får man leva med och ibland hugger det till lite extra i hjärtat. Som på årsdagarna som för oss är rätt många nu. Men vi tänker aldrig leva utan hundar och nu har vi tagit hand om en liten kille som ger oss massor. Troligtvis blir det vår sista valp. Sedan blir det äldre hundar.

    Låter som väldigt goda pannkaksrullar, Vi äter crepes med ost och skinka idag.
    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.