Mycket väder

2022-09-15

Bilden är från underbara Grossenbrode för 3 år sedan. Där har vi varit många gånger genom åren. En mycket trevlig plats i norra Tyskland.

Regnade en del i natt och tidigt på morgonen. Vid nio hade regnmolnen försvunnit och solen tittade fram. Svag vind och 17 plus gjorde att min morgonpromenad var riktigt behaglig.

Kom sedan några skurar ibland under dagen. Mörka moln på avstånd och ibland hörde vi lite åska på avstånd. Sedan så lyste solen på ena hållet och från andra hållet kom det in ett moln som släppte ner hagel över oss. Oj vad det hördes på husbilstaket. Blev sedan en stunds sol igen. Försökte hinna ut lite när det var uppehåll. Det var mycket väder under eftermiddagen.

För övrigt har vi som vanligt inte gjort så mycket i dag. Kollat en del på nyheter och jag har läst några ledarskribenter och krönikörer som jag brukar följa. Intressant att läsa om vad dom tycker nu efter valet.

Det var soligt vid 6 tiden så jag passade på att gå en kvällspromenad.

Jag gillar utsikten bort mot bron. Det är vackert här.

Stekte pannkakor till middag ikväll. Smakade gott som vanligt och det finns några kvar tills i morgon.

4 reaktioner till “Mycket väder”

  1. Förstår att ni längtar ut och ner till värmen, men det är ju annat som måste ordnas först. Skönt ändå att ha minnen att se tillbaka på.
    Fortsatt högsommarvärme här och jag kör med klänning och sandaler om dagarna.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.