Jobbig dag

2022-07-19

Det var 19 plus redan halv åtta på morgonen i dag. Det var vid den tiden som jag gick ut i dag. Kändes rätt så skönt skuggan men i solen var det för varmt redan då. Vinden var svag och innehöll då ingen svalka. Det blev väldigt fort varmare och att vistas i solen var enligt mig en omöjlighet redan så tidigt på morgonen.

Det fanns lite höga skyar på himlen och när dom började lägga sig framför solen så kändes det lite svalare och skönare.

Vi blev hämtade 10.15 av vår förbeställda sjukresetaxi. Den tog oss till Sahlgrenska sjukhuset på den väg som taxins gps valde. Och det var den absolut värsta väg och sämsta väg som finns här. Det är Bollebygdvägen. En smal och extremt kurvig väg med otroligt dåligt beläggning. Har någon gång varit grus men nu är det bara eländig beläggning.

Men det var den vägen som taxins GPS valde. Det kändes sedan så skönt när vi kom ut på motorvägen mot Göteborg. Efter lite kringelkrokar genom väldigt vackra villaidyllen så kom vi fram till Sahlgrenska sjukhusets huvudentré.

Så skulle vi hitta till dit vi skulle. Efter vi hade frågat några gånger så kom vi rätt. Anmälde oss och blev ombedda att sitt ner i väntrummet så skulle vi blev hämtade. Som vanlig var vi i mycket god tid.

Men när tiden hade passerat för när vi skulle ha varit där så fick vi information om att i det rummet som vi skulle besöka hade fått problem. Bara att vänta ett tag till. Men vi är så bra på att vänta.

Sedan så blev vi hämtade och kom till ett litet rum. Där fick vi info om vad som skulle hända. Hasse skulle vila en timme och då gick jag bort till ett väntrum i närheten. Satt där och kollade lite på nätet samt läste en del på min läsplatta. Tiden gick fort och så rätt så fort så stod Hasse där.

Då så gick vi till utgången och så ringde jag efter en hemresa. Den skulle komma 15.45 och då så hade vi tid till en fika.

Här finns det Expresso bar så dit gick vi. Beställde två kaffe med mjölk och en Focaccia ost och och skinka som vi delade på. Den var väldigt god och räckte gott till oss att dela. Kaffet var också gott.

Vår hemtransport anlände och vi fick dela den med en kvinna som skulle till Bollebygd. Det får man att räkna med att göra och är absolut inget problem för oss. Fick ju en liten rundtur i Bollebygd och det var ju trevligt.

Sedan kom vi hem och det var så skönt. Vi var väldigt trötta efter denna dag borta.

Vi var inte hungriga ikväll så det blev bara en macka med leverpastej och gurka i kväll. Blir ju inte så hungriga i denna värme.

2 reaktioner till “Jobbig dag”

  1. Det brukar ta ett tag och nu är det ju även semestertid.
    Är jobbigt när man är avhängig av andra.

  2. Efter väntandet så flöt det ju på väldigt bra. Nu får ni väl vänta på besked som vanligt.
    Man blir väldigt trött efter en dag på uppdrag så vi är det också idag den 20:e juli.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.