Lite shopping

2022-07-17

Växlande molnighet, svag vind på förmiddagen som ökade under eftermiddagen, det var 15 – 18 plus. Jag gick som vanligt en promenad med Gustava i närområdet och det kändes bra och morgonen var skön.

Tyckte det var dag för mig att köpa ett nytt fodral typ wallet till min mobiltelefon. Det jag har håller på att fullständigt ramla ihop. Blev lite annat också, poppar ju upp lite grejor hela tiden på skärmen. Sånt där som förhoppningsvis ska underlätta vardagen. Ofta så hamnar det bara i en låda för det var inte riktigt så bra som reklamen påstod. Men ibland så har man ju tur och hittar något som verkligen är bra. Kan bara inte komma på något just nu.

Kollade på Hasses mobil och det fodralet var mer slitet än mitt. Dessutom var hans mobil på väg att bli trasig. Så jag köpte en ny mobil till honom samt fodral. Hoppas det blir bra.

En trevlig husbilskille kom förbi och pratade en stund. Har inte träffats på rätt så många år så det var roligt att träffas igen och prata en stund. Och den lilla taxen, som Zacko har lekt med en del, är så söt.

Spättafiléer med räkor i gräddsås och kokt potatis smakade bra till middag i kväll.

2 reaktioner till “Lite shopping”

 1. Bra att kunna beställa dittan och dattan som man behöver. Underbart att slippa gå i affärer och trängas med semestrande människor.
  Vi gjorde räksmörgåsar idag och det var så gott. Länge sedan vi åt det.

  Varma dagar kräver ett bad och det blev det idag också 🙂

  Ha det så bra !!!

  1. Jag gillar inte heller att gå runt i affärer så att handla på nätet passar mig bra.
   Så gott med räkmacka.

Kommentarer inaktiverade.