Omväxlande väder

2022-07-14

Betydligt svalare i dag bara 14 – 17 plusgrader, växlande molnighet och rätt så blåsigt. Senare på dagen så ökade vinden och det friskade verkligen i och i vindbyarna blev det upp till 20 m/s. Husbilen skakade till lite ibland.

”Nu ska vi dö” av Stina Flodén var en väldigt spännande och välskriven deckare. Den var rätt så ovanlig och det gillade jag. Det spretade åt många håll i letandet efter sanningen. Vad som är sanningen kommer inte fram förrän i det kusliga och obehagliga slutet. Och var det verkligen sanningen? Hoppas på fler böcker av denna författare. Efter att ha läst denna bok så hoppas jag på fler.

Baksidestext:

Lugnet i villaidyllen förbyts snabbt i panik när Camillas man Mikael skjuts till döds i hemmet samtidigt som Camilla och barnen gömmer sig i badrummet. Mikaels död är obegriplig och familjen hamnar i chock. I sorgen har Camilla ingen aning om hur hon ska närma sig barnen.
När polisen kör fast försöker Camilla själv ta reda på vad som har hänt, men när en stor sten kastas genom fönstret blir hon rädd att någon även är ute efter henne och barnen. Trots det måste hon ta reda på sanningen, och när fruktansvärda hemligheter avslöjas inser Camilla att hon inte har en aning om vem hennes man egentligen var.
”Detta är något nytt med grymma miljöer och känslobeskrivningar, hemligheter blandat med spänning. Det är en riktig bladvändare!” 5/5 
@emmaochviktorlaser.

Det kom några korta skurar under eftermiddagen men det var inte så mycket att bry sig om. Jag hann att gå lite promenader mellan skurarna och det kändes bra.

Hade beställt lite prylar från Clas i Sjön och dom idag. Så perfekt levererade till husbilens dörr av personalen. Tack så mycket för detta. Här är det det verkligen service tycket vi.

Under eftermiddagen och kvällen så fylldes det på med husvagnar/bilar och tältare och det fanns inte så många platser kvar.

2 reaktioner till “Omväxlande väder”

  1. Verkligen en kontrast till vad vi haft idag +42 då Kalle kula kommit tillbaka. Lite för varmt tycker vi.
    Ska bli svalare i morgon.

    Blev sallad för oss då man inte kan stå vid spisen en dag som denna.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.