Fotboll

2022-07-09

Rätt så blåsigt på morgonen i dag, 15 plus och rätt så mycket moln och därför var det inte så mycket sol. Vilket var rätt så logistiskt kan man ju tycka.

Eftermiddagen blev rätt så solig eftersom det inte var så mycket moln då men tyvärr var det rätt så blåsigt. Vi tyckte inte det var så skönt att vara ute mer än kortare stunder men det passade vi på att vara.

På eftermiddagen blev Hasse mycket akut hungrig och han ville på studs ha en kebabtallrik. Då ringde han till Fritsla Kök och Bar och beställde en kebabtallrik och en räksallad. Var tvungen att beställa för över 200:- kronor för att dom skulle köra ut det till oss för ett pris av 80:-.

Hasse åt upp lite mer än hälften av kebaben och då blev det över till min middag ikväll. Att det var kallt var helt ok tyckte jag. Räksalladen satte jag in i kylskåpet och det blir gott att äta i morgon när det passar. Den var helt nygjord så den är lika fräsch i morgon. Ska bli gott hoppas jag.

I dag så kom det hit en del husvagnar och det drogs/knuffades för att få dom på plats. Sedan så skulle det sättas upp förtält och en del annat för att komma på plats. Tänk så mycket enklare det är med husbil. Vi drar till handbromsen så är vi parkerade och på plats. Men alla gör ju sina egna val ifrån tält till att hyra boende, finns mycket att välja mellan.

I kväll så lyssnade jag på fotboll och det var en spännande match mellan Sverige och Nederländerna. Det slutade oavgjort 1-1 men jag tyckte nog att Sverige skulle ha vunnit.

Ska bli spännande att följa detta EM och så klart hoppas jag att det ska gå mycket bra för Sverige.

2 reaktioner till “Fotboll”

 1. Vi har tillbringat en del av dagen inomhus vi också, men inte för att det varit kallt. Nej, vi har städat och torkat golven.
  Men sedan satt vi ute och lyssnade på sommarprataren Farah.
  Fotboll är inget vi följer vare sig det är em,vm eller något annat.
  Livet är roligt ändå.

  Ha det så bra!!!

  1. Finns alltid lite att syssla med inne också.
   Farah är en väldigt duktig och trevlig tjej.
   Hänger med för att radion är alltid på med P4.

Kommentarer inaktiverade.