En fin sommardag

2022-07-10

Morgonen var molnig och solen titta villigt fram genom molnen och värmde skönt. Det var lite blåsigt och 15 – 20 plusgrader. Hyfsat sommarväder tycker jag som absolut inte gillar att ligga på en sandstrand vid hav eller sjö. Gillar inte sandstrand varken vid sjö eller hav för då får man bara en massa sand in i husbilen och det vill jag inte ha. Vem vill ha det?

Söndag i dag och jag tycker att dom kommer väldigt ofta. Är väldigt tätt mellan dom nu för tiden. Det är det mellan alla dom andra dagarna också.

Men något som vi har lagt märke till är att när det är söndagsförmiddag så är det många som lämnar campingen här och så är det på många andra platser också.

Vid halvtio ungefär så kommer det en del med sina toakasetter för att töma dom. Efter en stund till så börjar husbilarna att komma till VA för att utföra vad dom ska göra innan avfärd. Och så var det tre husbilar i kö som mest i dag.

Blev lite tomt ett tag sedan. Men det kom en del nya husbilar/vagnar och fyllde på under dagen.

Jag tog en promenad och hälsade på korna som gick så fridfullt i hagen bredvid campingen i dag.

Det är så rogivande att titta på dessa fina djur. Underbart när dom går här med sina så söta kalvar.

På hemvägen så stannade jag till vid receptionen och pratade en stund med dom som satt där. Kände mig då lite lagom social och det var trevligt att prata en stund.

Hade skalat lite tinade räkor för att piffa upp salladen med. Alltså den som vi hade köpt igår. Den delade vi på till middag i kväll och det var väldigt gott.

2 reaktioner till “En fin sommardag”

 1. Men man ska akta sig för att gå in till okända kor. Jag har blivit jagad några gånger då jag skulle korsa hagar med kor i. Dom kanske trodde att jag skulle ta deras gräs 🙂
  Vi har också ätit sallad idag men det blev en Cesarsallad. Den är så god tycker jag.
  I morgon ska vi iväg till provtagning igen pjuh…

  Ha det så bra!!!!

  1. Ett staket mellan mig och korna vill jag gärna ha.
   Det är en god sallad.

Kommentarer inaktiverade.