Matleverans

2022-06-29

Lätt dimma på morgonen som snabbt försvann. Himlen var blå med endast lite små vita molntussar som långsamt rörde på sig. Det var 17 plus men det steg fort uppemot 25 grader. Nu ska det bli varmt igen i några dagar framåt.

Hög tid för Hasse att ta bort agrafferna. Har väntat på kallelse till Närhälsan i Kinna som skulle komma, enligt utskrivningsmeddelandet, om två till tre veckor men det har inte kommit någon. Ringde dit i dag och fick då reda på att det skulle man boka själv. Bokade då en tid tills på måndag. Varför skriver dom en sak när det sedan inte stämmer??

Vid halvsex så kom budbilen från Coop med våra förbeställda varor. Chauffören bar in påsarna till husbilen sedan var det dags för att kontrollera att allt stämde. Det gjorde det och allt såg bra ut. Bara att packa in på rätt plats vilket tog en liten stund.

I morgon är det dags för att åka till Borås sjukhus för att Hasse ska göra bronkoskopi. Det tar rätt så lång tid och så ska man vila efteråt i två timmar innan man får åka hem. I morgonbitti kommer sjuktaxin och hämtar oss tio över sju och då är jag nästan sovande. Blir en lång dag i morgon.

Tog fram köttfärssås från frysen och kokte spagetti. Snabbt och gott.

2 reaktioner till “Matleverans”

 1. Då har det varit en väldigt lång dag för er idag. Upp sju huvva säger jag bara. Agraffer misstänker jag är stygn som är efter operationen.
  På måndag ska jag boka tid hos kardiologen för mitt årliga besök då, men första gången för mig.
  Sedan ska vi ju göra en provtagning och så ett läkarbesök. Vår läkare vill se så vi har rätta medicinerna, ja just det dietisten får vi ju inte glömma. Usch, det blev mycket nu.

  Ha det så bra !!!!

  1. Det blev en lång och jobbig dag. Stygn heter det också men agraffer är av stål. .
   Blir lite spännande med vad du nu har framför dig. Det kommer säkert att gå hur bra som helst

Kommentarer inaktiverade.