Lite väl mycket nu

2022-06-22

Blev väckt i morse av att telefonen ringde strax innan halv nio. Det var ifrån hjärt-lungkliniken som ville vi skulle komma dit idag för att ta EKG. Det kunde vi inte för man måste boka sjukresa dagen innan. Nu fick Hasse en tid till i morgon i stället och det passade bra för då ska vi i alla fall till sjukhuset i Borås. Blir mycket i morgon.

Mulen morgon , svag vind och 16 plus. Trots att jag kände mig väldigt trött så tvingade jag mig till att gå den vanliga promenaden med Gustava. Sedan så kände jag mig mycket piggare.

Denna onsdag var sedan så skönt händelselös. Campingen är stort sett tom på husbilar i dag. Finns (förutom oss) två husbilar till. En är långliggare och en är typ parkerad här i väntan på att ägaren ska komma hit.

Husvagnar finns det några av och dom flesta av dom är långliggare och några sedan rätt så många år tillbaka. Så nu är det verkligen lugnt här.

Men till midsommarhelgen så väntas det att bli fullt här. Då blir det kanske liv i luckan!!

Jag hade gjort ett felköp upptäckte jag i kväll när jag tog fram ett paket färdigmat från kylskåpet. Trodde det var lasagne bolognese men det var det inte utan spagetti bolognese. Hoppades att det skulle smaka ungefär likadant men det gjorde det inte. Efter att ha lagt på drivor med riven parmesan och ketschup så gick det att äta. Men utan dessa smakförstärkare smakade det absolut inte gott.

Sjukresetaxin kommer hit i morgon bitti strax innan 9 och det är ju inte så hutlöst tidigt. Men det blir en lång dag på lasarettet i morgon. Först blodprov på förmiddagen, sedan EKG och efter det röntgen av njurarna. Hem resa bokad till 16.00. Så skönt att ha denna tid klar så vi slipper sitta och vänta vilket kan ta lång tid.

2 reaktioner till “Lite väl mycket nu”

  1. Man kan ju verkligen ägna dagarna åt roligare saker än att vistas på sjukhus.
    Tråkigt att du valde fel bolognese. Men det mesta går ner med rätta kryddor.
    Eftersom jag skriver detta på torsdagen vill jag önska Glad Midsommar!!!

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.