Soligt

2022-06-18

Mulen morgon, 16 plus och lite blåsigt. Kändes lite kyligt när jag gick iväg men jag blev rätt så fort varm. Det är faktiskt lite jobbigare att gå med Gustava för det kräver att även armarna och överkroppen jobbar. Och det är väl det som är meningen med stavgång, (tror jag). Känns bra i alla fall!!

Mitt på dagen minskade molnen och det blev soligt och varmt. Blåsten ökade tyvärr och vinden var lite sval.

Under eftermiddagen gick jag runt i husbilen med ett gäng våtservetter avsedda för rengöring och torkade av lite här och där. Det behövdes verkligen och i synnerhet på vissa ”glömda” ställen. Eftersom jag inte är en städnörd så finns det många av dessa ställen. För att inte överdriva så tog jag inte alla i dag. Finns ju fler dagar!!

Pratade en stund med grannen och det var givande.

Blev sedan en promenad längs med ån och passade på att fota lite.

Vet inte vad detta är för några blommor men jag gilla verkligen färgen.

Lite jobbigt med Rulle på grusvägen som dessutom är mycket ojämn. Enklare att gå på asfalt men då kommer jag ju inte ner längs med ån.

Brygga där man lägger ner kanoterna i rännan som syns till vänster i bilden.

Badbryggan ser ju inte så inbjudande ut men det finns en del ungdomar som använder den. Jag skulle aldrig använda den och jag skulle aldrig komma på tanken att bada i Viskan.

Den vackra gamla bron syns i bakgrunden. Det är så fin natur här.

Det verkar lite som att det fruktansvärt hemska kriget i Ukraina nu har hamnat lite längre bak i nyhetsflödet men jag följer det dagligen. Denna länk är för dig som tycker om att få det senaste från detta hemska krig. https://cornucopia.se/

4 reaktioner till “Soligt”

 1. Det är nog andemeningen med att gå med Gustava, att hela kroppen ska få sig en genomgång. Bra kämpat.
  Vet du, jag tror jag läste om en som städade ihjäl sig. Men jag kan inte verifiera om det är sant. Fast nog låter det troligt tycker jag.
  Hur har ni det med fästingar där? Är ju stora rubriker om hur illa det är, fast kanske mest snack?

  Ha det så bra!!!

  1. Låter absolut som helt troligt tycker jag.
   Det är väl likadant med fästingar som det brukar vara. Alltid en massa tjat vid denna årstid. Jag går inte ut i skogen bland snår och annat och jag har aldrig haft en fästing på mig. Zacko fick några ibland men dom stannade på honom. Sedan han fick Bravecto hade han aldrig några elakingar.

Kommentarer inaktiverade.