Social i dag

2022-06-13

Mycket regn i natt så det var väldigt vått med stora vattenpölar ute på gräset på morgonen. Fick kryssa mellan dom när jag gick ut. Torkade upp under dagen.

Mulet med uppsprickande moln så det blev lite sol och, 15 plus och kraftiga vindar i dag också.

I dag var jag lite social. Pratade en stund med en tjej som bor i en husbil en lite bit bort här på campingen. Vi ventilerade lite av varje och det var riktigt roligt.

Sedan växlade jag några ord med en kille som också bor i husbil här. Trots att han är nyopererad var han väldigt pigg tyckte jag. Som vanligt trevligt att prata en stund.

På kvällen gick jag och Rulle en sväng till sopsorteringen för att slänga lite av varje. Då mötte jag ytterligare en trevlig tjej som bor här tillsammans med killen jag träffade innan. Stod och pratade en stund om lite av varje. En sak var vi helt överens om och att det är lite för kallt och blåsigt nu. Helst vill vi ha 22 – 23 plus och sol och möjligen en svag vind. Hoppas att vi snart får vårt önskeväder!

Syns hur mycket det blåser när man tittar på flaggorna

Hemma igen så var granne ute och jag stannade och pratade en stund. Blev lite av varje om vad vi råkat ut för med våra husbilar och det har ju blivit en del genom åren. En del annat dryftade vi också och det var trevligt.

Nu har jag nog fyllt min sociala kvot för ett par dagar framåt men det har varit väldigt angenämt.

Åt upp resterna från igår och det smakade lika gott i dag.

2 reaktioner till “Social i dag”

  1. Uj, det var en massa möten som säkert fyllde på kvoten för social samvaro för flera veckor. Du har verkligen bjudit till.
    Hoppas ni får fint sommarväder nu.

    Ha det så bra!!

    1. Det var en del för en sån som mig. Men det kändes bra.
      Vi har väl typiskt svenskt sommarväder.

Kommentarer inaktiverade.