Rododendron eller rosor!

2022-06-11

Växlande molnighet, 17 plus, svag vind och det var behagligt att gå ut på en morgonrunda i dag. Tänjde på min promenadgräns med en del meter även i dag.

Molnen försvann till stor del under dagen och det blev en del sol och lite mer blåst, 17 – 20 plus.

På eftermiddagen tog jag min kamera och gick en sväng med Rulle. Det är mycket som blommar nu.

Nyponrosor gillar jag även om just denna buske är lite risig.

Rododendron är så vackra även om dom här inte ännu står i full blom.

En liten historia angående rododendron.

”Två personer står och tittar på en buske med vackra blommor och den ene frågar den andra om vad det är för några blommor. Det är rosor svara han. Nej, får han till svar, det är rododendron. Svar: Kan du stava till det? Tyst en liten stund. ”Det är rosor!”

Hasse har tyvärr inte mått så bra i dag. Misstänker att det är biverkningar från en av medicinerna som han äter nu. Stämmer bra när jag läser om biverkningarna från den. Jag tog ett beslut att ta bort den i dag. Det är ju inget som är väldigt nödvändigt har jag förstått. Hoppas att han mår bättre i morgon.

Även denna kvällen var solig och många satt ute och grillade. Tänk vad det är svårt ibland att tända en kolgrill utan att det stinker. Men ofta varar det inte så länge och förhoppningsvis så luktar det bättre efter en stund.

Har lyssnat på hårdrock från Sweden Rock Festival i 4 timmar i kväll och det var faktiskt inte så illa alls. Men det känns skönt att nu avsluta kvällen men Da Capo och Anders Eldeman.

Jag antar att detta är en äkta Hot Dog.

2 reaktioner till “Rododendron eller rosor!”

  1. Har gjort likadant med tabletter då jag inte mått bra av dem. Bara väck med dem och så har jag mått bättre. Jämförde häromdagen styrkan på de tabletter jag äter idag 2 st olika mot de jag fick från svenska läkare. Inte ens hälften av den styrkan de hade äter jag idag och har väldigt fina värden. Likadant är det med JR. Konstigt eller hur?
    Hoppas Hasse känner sig bättre i morgon då.

    Ha det så bra !!!

    1. Man måste fatta egna beslut ibland.
      Så bra att du har fått rätt styrka nu och mår bra och har fina värden.
      Lite märkligt!!

Kommentarer inaktiverade.