Kall natt

2022-05-16

Efter en något kall natt (6 plus vid 6-tiden i morse) så började sedan solen att värma på ordentligt. Omkring 9 var det redan 14 plus och temperaturen steg. Inne i husbilen var det över 23 plus. Svag vind och inga moln. Men det ändrade sig sedan. Vinden ökade och det gjorde molnen också. Skönt att i alla fall kunna vara ute och promenera en del samt att sitta inne med allt öppet.

Det var dags att fylla vatten igen och tog inte så lång tid. Skönt med en slang som räcker fram till husbilen.

Var väldigt lugnt här i dag. Hände i stort sett ingenting och det är inte dumt alls.

I morgon ska vi till Närhälsan i Kinna tidigt på morgonen. Dags för provtagning för Hasse. Sedan på eftermiddagen är det dags för rehab träning även det för Hasse. Jag ska även handla lite också. Blir mycket i morgon.

I kväll blev det kycklingben som fick puttra i gräddsås tills benet lossnade av sig själv. Serverades med kokt potatis som med fördel mosades i den otroligt goda såsen.

Något att tänka på för oss alla:

”Tiden är utmätt, och hos jämnåriga hälsar döden på mitt i livet och tar mått på dem, besöket glöms och livet fortsätter, men kostymen sys i det tysta.”

Det skrev poeten Tomas Tranströmer, och han visste vad han pratade om.

2 reaktioner till “Kall natt”

  1. Provtagning var det dags för oss idag, så det blev tidig uppstigning för oss idag. Nåja, halv nio är ju inte så fasligt tidigt.
    Men det passade oss bra då vi gärna vill ha klar poolen då det ska bli ännu varmare framöver. Idag hade vi +29 och nu stiger det för varje dag.

    Ha det så bra!!!

    1. Nu börjar jag bli lite avundsfrisk på er. Så underbart med er härliga pool.

Kommentarer inaktiverade.