2022-04-13

Morgonen var mulen, 5 plus, och måttlig till stark kall vind. Gick och slängde en del plast i sopsorteringen. Dit har vi nära numera nära men lite längre till tvättrummet men det är absolut inte långt dit. Jag hade en bokad tid i dag och körde en maskin. Fick inte igång denna supermaskin utan fick be en granne om hjälp som just var i köket. Efter en stund med gemensamma ansträngningar gick denna elektroniska supermaskin i gång. Var sedan nöjd med resultatet för det var verkligen superrent.

Efter lite ”bråk” med torktummlaren så lyckades jag få igång den. Är inte alltid så lätt med dessa ”supermaskiner” som verkar göra lite som dom själv vill!! Men allt blev torrt och jag blev nöjd.

I går kväll så la min mus av som har varit så bra i några år. Försökte med att byta batteri vilket jag hade gjort för ett tag sedan. Men det hjälpte inte. Den fortsatte vara stendöd och alltså fungerade den inte alls!

Nu får jag använda pekplattan och lära mig en del kortkommando. Lite jobbigt men jag lär mig efterhand.

Ny mus kommer att inköpas snarast vilket beställdes idag ifrån Netonnet. Den ska jag kunna hämta i MM i Skene i morgoneftermiddag. Vad jag längtar.

Trots det jag skrev innan så vill jag väldigt gärna ha Hovmästarsås till den gravade laxen. Dessutom så upptäckte jag att det var nästan slut på majonäs. Att äta räkor utan majonäs vill jag inte. Därför tror jag att det blir en tur till MM i morgon eftermiddag. Hoppas på det i alla fall.

Men visst är det så!

2 reaktioner till “2022-04-13”

    1. Ja visst är det!! I synnerhet musen!
      Nu blev jag lite avundfrisk. Hoppas det håller i sig ett tag. Men det bör det ju göra på era sydliga breddgrader.
      Glad Påsk

Kommentarer inaktiverade.