Mycket att titta på

2022-03-27

Ur led har min tid varit i dag. Solen gladde oss när vi vaknade och klockan visade att det var mitt på förmiddagen. Kändes helt fel. Två timmar framflyttade var för mycket. Eftersom halva dagen i stort sett hade gått så bestämde vi oss för att stanna kvar.

Det rätt så varmt i dag så det var skönt att kunna vara ute och sitta med allt öppet.

Väldigt fin utsikt framför husbilen. Rogivande att sitta och titta ut över vattnet som på förmiddagen var högt. Drog sig under dagen tillbaka och botten blev återigen synlig.

På eftermiddagen kom det en del moln men det var fortfarande rätt så varm och i stort sett helt vindstilla.

Under dagen var det väldigt mycket folk som promenerade förbi här utanför. Många familjer med barn, vuxna i sällskap och några få ensamma.

Många ungdomar kom också förbi.

Dom försvinner ner i spenaten på denna stig. Efter en stund så kommer dom tillbaka därifrån. Flera av dom kom hit en hel del gånger under dagen. På kvällen så var det många här och satt på muren i en lång rad. Dom verkade ha väldigt roligt.

Ute på parkeringen stod det många personbilar och det var trångt. Tydligen mycket populärt att köra hit. Finns en stor park och en del annat för barnen att leka i.

I morgon kör vi troligen vidare och hoppas vi kommer upp och iväg i god tid.

2 reaktioner till “Mycket att titta på”

  1. Jösses två timmar fram, vete tusan om jag klarat det. Förstår att ni sov länge. Vi känner oss lite off om man så säger.
    Hoppas ni njutit av vädret och att bara vara idag.

    Ha det så bra!!!

    1. Det känns helt klart. Inget stämmer och systemet är i olag. Men det går över.

Kommentarer inaktiverade.