Väder som vanligt

Men här var det otroligt fint i underbara Calpe för fem år sedan. En bild ifrån en del av den underbara strandpromenaden som finns här.

2022-03-21

Morgonen började med växlande molnighet och det var lite småblåsigt. Inte så varmt utan bara 14 plus och en måttlig vind. Jag gick ut på min vanliga lilla numera korta promenad. Bättre kort än ingenting.

Under dagen så blev det mellan molnen lite sol och då passade jag på att ta en liten sväng.

Som vanligt var det rätt så stor omsättning på husbilar här under dagen. Tror det körde iväg omkring tio och det kom nog några fler hit under eftermiddagen. Några väldigt långa och några med släpkärror. Vet inte om dom är på väg norrut eller söderut men jag tror att som flesta är på väg söderut för att möta värmen som nu är på väg.

Läste klart ”Krigsvindar” som Leffe Grimwalker författare till. Mycket våldsam, massor med mord, blod och sex i ett helt rasande tempo. Inte är det lugn stund i denna bok. Dessutom är den väldigt underhållande och otroligt spännande. Inget för den som gillar lugna och romantiska böcker. Det finns det så mycket annat av.

Sent på eftermddagen så blev det mycket spänning här bredvid mig. Det är så att det är en parkerad modell äldrig husbil bredvid oss. Det är en ensam man som bor i den och den är rätt så stor med slideout på ena sidan.

Rätt så sent på eftermiddagen så klättrade han upp på stegen som är fast monterad i aktern på denna husbil. Han kom upp efter lite möda och besvär. Då lade sig han på knä och kröp mycket försiktigt fram till fronten på husbilen. Då var jag verkligen orolig för hur detta skulle gå. Han kastade sedan ner en kvast på marken och vad han hade använt den till vet jag inte. Sedan så vände han på sig och tog sig ner igen på stegen och stapplade in i sin husbil och jag andades ut. Så skönt att det inte hände något otrevligt tyckte jag.

I kväll åt vi pannkakor med kantarelfyllning och det smakade bra.

Även när det regnar ska man försöka att ha kul.

4 reaktioner till “Väder som vanligt”

  1. Ujuj vilket drama du hade på eftermiddagen. Riktig nagelbitare.
    Det där med vikt och vad som är tillåtet att dra, bryr man sig inte om i södra Europa. Ibland ser man de mest otroliga ekipage.
    Värmen och solen kommer, var så säker.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.