Överraskning

2022-03-14

Varierande molnighet, svag till måttlig vind och 15 plus. Rätt så skönt ute att ta en promenad även denna förmiddag.

Men strax efter sju på morgonen så gungade till rätt så kraftigt i vår husbil. Vi vaknade och titta upp på varandra och undrade vad det var som hände. Hörde att det knackade på husbilen och Hasse öppnade fönstret för att kolla vad det var som hände. Det stod då en förtvivlad kvinna där och hon hade alltså backat på vår husbil. Hur hon nu hade lyckats med det är fortfarande en gåta för oss.

Hon lämnade en lapp till Hasse med sitt telefonnummer som han tog emot. Hasse gick ut och tog en bild på hennes bil. Han kollade då på vår husbil och där fanns inte något märke alls efter att bilen hade backat på oss. Det tyckte vi var så skönt för då kunde vi helt släppa detta.

Vår närmsta ”granne” körde iväg på förmiddagen och vi njöt av att ha lite utsikt igen. Men hur länge varade det. I alla fall i fyra timmar. Då kom det en husbil och parkerade där på den plats som troligen är den mest omtyckta platsen här. Tror det eftersom den alltid blir upptagen efter några timmar efter den har blivit ledig.

Hade lite koll på mitt finger i dag. Tog av plåstret på förmiddagen och det såg bra ut. Var en liten ”krater” där men det hade slutat att blöda. Var utan plåster några timmar och det kändes bra. På kvällen tog jag på ett litet plåster igen för att skydda den lilla kratern som det var. Det gör inte ont på något sätt men jag vill skydda den lilla öppna ”kratern” från att bli infekterad.

Ordspråket i kväll är detta:

Ordspråk av Bertrand Russel

Engelsk filosof och författare. Nobelpristagare i litteratur 1950.
Skillnaden mellan demokrati och diktatur är att i en demokrati får idioterna rösta – i en diktatur regerar dem.

4 reaktioner till “Överraskning”

  1. Vilken tur att det inte blev någon skada på er husbil.
    Det finns många kloka citat som människor har skrivit och sagt.
    Jag har en hel bok med sådana som jag tittar i då och då.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.