Många husbilar här i dag

2022-02-27

I morse så blev det ytterliggare en solig morgon utan ett moln på den ljuvligt klarblå himlen. Det var 15 plus och det blev snabbt varmare eftersom solen värmde på så härligt. Lite svag vind förekom senare under dagen.

Under förmiddagen så var det inte så många husbilar som körde härifrån men det var däremot många som kom hit. En hel del tyskar och fransmän. Jag tror att det nu i kväll är närmare 40 husbilar här och många kom hit sent under eftermiddagen.

Vi trodde att många portugiser skulle köra iväg under eftermiddagen/kvällen men så blev det inte. Eftersom vi står som vi gör har vi hyfsad kontroll på infarten/utfarten och detta kunde vi konstatera i dag. Och det var inte många portugiser som lämnade platsen och det kanske berodde på att det inte var så många av dom här i helgen. Vi hade kanske sett lite fel på reg skyltarna när husbilarna körde in hit. Har ju inte så 100 % koll. Och vissa skyltar kan se rätt så lika ut och vi är ju amatörer fortfarande på detta efter alla dessa år!!

Vi lyssnade som vanligt mycket på nyheterna i dag och det var egentligen inte något som vi gillade. Men i dessa orostider så känns det som att det är nödvändigt att hålla sig uppdaterad. Kan ju bara hoppas på att alla dessa sanktioner mot Putins Ryssland ska ha någon effekt så kriget snabbt kan ta slut.

Men även om det var oroligt i omvärlden så skulle vi ju ha mat. Det blev stekta kycklinglår med kokt ris och Sweet Chili Thaisås. Smakade som vanligt bra.

2 reaktioner till “Många husbilar här i dag”

 1. Nu hoppas jag bara att alla defensiva vapen kommer fram i tid till Ukraina. Har sett flera små filmer hur bybor får ryska tanks att vända. En man som bär bort en landmina med händerna från vägen och bort till en åker längre bort.
  Vi tröstade oss med var sin 25 cl öl på bänken i solen.

  Ha det så bra !!!!

  1. Håller helt med dig. Har också sett dessa små filmer. Men vet man verkligen om dom är sanna? Finns så mycket fejk i dag.
   Men en liten god öl i solen är ju sann!!
   Härligt att ni njuter i solen.

Kommentarer inaktiverade.