Trevlig text

2022-02-25

Halvmulen morgon och en del sol som värmde gott. Det var 15 plus och nästan helt vindstilla. Kändes rätt så varmt tyckte jag när jag gick på min lilla morgonpromenad. Och i dag så hade jag tagit på mig en extra tröja och det hade inte behövts. Men det blir ju lite fel ibland.

Skönt att kunna var ute en del i dag samt att ha allt öppet i husbilen och njuta av det milda vädret som det var idag.

Denna text läste jag på en husbil som parkerade ni närheten av oss. Så sant som det var skrivit.

We know that you’re faster than us but we are already home.

Jag gillar när det är lite texter på husbilarna. Visst är det lite trevigt!

Vi fick en ny ”granne” till oss i kväll. Det var en husbil från Nederländerna och dom gillar visst efter vad jag förstod i dag att parkera tätt. Om jag öppnar mitt fönster så slår dom huvudet i det när dom går mellan husbilarna. Jag kan dessutom inte öppna min baklucka utan att slå i deras motorhuv. Har säkert något att hämta där i morgon.

4 reaktioner till “Trevlig text”

  1. Vi brukar öppna dörren och sätta på galler så hundarna kan titta ut om det kommer en husbil och ställer sig för nära. Det brukar räcka och antingen flyttar de sig längre bort eller ställer sig någon annanstans. Bra med stora hundar 🙂

    Ha det så bra !!!

    1. Visst är det bra som avskräckning med några stora hundar. Ingen vet ju om dom är några snälla vovvar eller hemska vilddjur. Och ingen vill väl chansa!! Dom har ju stora huggtänder och dom vill man inte få närkontakt med.

  2. ”Stingpinne” eller vad de heter som man hade på cyklarna. Bara att fälla ut nör man parkerat. Eller ställa ut koner. Tråkigt med folk so inte kan hålla avstånd.

    1. En sådan lagom lång pinne skulle vara bra att ha ibland. Känns lite för nära ibland.

Kommentarer inaktiverade.