Tog fram min Asus surfplatta

2022-02-23

Lätt mulen morgon, 15 plus och det blåste inte. Solen ville fram men det lyckades den inte med förrän rätt så sent på eftermiddagen. Då så dags när den vid den tidpunkten snart skulle går ner.

För övrig så blev det ett par promenader även i dag. Trots att det var mulet så var det inte alls kallt ute utan riktigt skönt.

Tog fram min Asus surfplatta i dag ifrån platsen där jag har förvarat den vilket är under bäddmadrassen vid sängens fotända. Den har jag inte använt på flera månader så den var helt urladdad. Satte den på laddning och när den var laddad så startade jag den. Gick igång och fungerade men behöver uppdateras en del. Det kommer jag att göra i morgon hade jag tänkt.

Stekte goda pannkakor till kvällens middag och dom åt vi med en god sylt med hallon, blåbär och björnbär. Inte så sötsliskig utan smakar friskt och gott. Och nu har vi en del pannkakor att äta kalla eller varma i morgon när man känner sig sugen på något gott.

Vilket alltså betyder att jag inte har något speciellt att göra och absolut inget som är brådskande. Det är något som jag verkligen uppskattar.

2 reaktioner till “Tog fram min Asus surfplatta”

  1. Det räcker väl att ha bollen i luften och sedan låta den flyga iväg. Jag använder aldrig fler bollar nuförtiden.
    Idag är en sorgens dag då århundradens idiot invaderat ett annat land. Jag har varit arg hela dagen och trots fysiskt arbete har jag inte fått ur mig all ilska.

    Ha det så bra !!!

    1. Angående bollar så är det så nuförtiden.
      Jag har också varit arg och annat hela dagen. Det tror jag att vi delar med många.

Kommentarer inaktiverade.