Lite måsten i dag

En bit av strandpromenaden i Alvor där vi var för ett par år sedan.

2022-02-14

Varierande molnighet med en del sol, 14 plus och rätt så blåsigt. Det kom en kort men intensiv regnskur på morgonen. Var som en sommardag i Sverige.

Fanns lite ”måste att göra” i dag. Dags att fylla vatten och det blev gjort. Tömma latrin hade jag glömt att göra i går så i dag var tanken rätt så tung men jag orkade att hantera den. Även dags för att koka ägg så det gjorde jag. Tyckte det var mycket att göra denna förmiddag men sen gjorde jag inte mer under dagen.

På förmiddagen så körde det iväg några husbilar men det fylldes på med nya under dagen. Mitt på dagen så fanns det 16 husbilar här och några till kom senare under eftermiddagen.

I dag är det Alla hjärtans dag vilket går obemärkt förbi hos oss. Anser att det är en dag som har tillkommit för att få folk att handla en massa som dom egentligen inte alls behöver.

I kväll blev det fläskfilé med kantarellsås och kokt potatis. Smakade riktigt gott.

Nu är det väldigt tomt i kylskåpet och även på andra ställen så jag tror att det blir en tur till Aldi i morgon. Har en diger inköpslista!

I morgon så får vi se vart vindarna blåser men vi gillar läget hänger på!

2 reaktioner till “Lite måsten i dag”

  1. Bra att göra måsten så snabbt som möjligt så att man kan ta kompledigt sedan.
    Brukar få en blomma av JR men annars firar vi inte denna dag speciellt. Kramar och pussar kan man ju ge och ta alla dagar tycker jag.

    Ha det så bra!!!!

    1. Så är det.
      En blomma är ju alltid trevligt att få. För övrigt håller jag med dig.

Kommentarer inaktiverade.