Mulet med lite regn

En mulen morgon på stranden kan också vara vacker.

2022-02-13

Helmulen morgon med risk för regn, svag vind och 14 plus. Kändes kallt tyckte jag när det inte var någon sol som värmde.

På förmiddagen var det en del husbilar som körde men dock inte den som stod bredvid oss.

Upptäckte att vår tvättpåse var rätt så full och bestämde mig då för att det var dags för att tvätta i dag. Tvättstugan var ledig så jag tog min påse och gick dit. Kom ihåg både tvättmedel och pengar vilket kan vara lätt att glömma. Inte så långt dit men känns så onödigt att behöva gå fram och tillbaka i onödan.

Grannen körde sedan tidigt på eftermiddagen och ljuset återkom och även ”utsikten”. Kändes fritt och bra igen. Kom några husbilar under eftermiddagen men dom parkerade inte i närheten av oss.

Enligt väderprognosen skulle det regna lite på eftermiddagen och det stämde tyvärr. Precis när jag skulle gå och hämta tvätten efter torktumlingen så kom det en rejäl skur. Jag satte mig ner och väntade ut regnet. Efter ca en kvart var det uppehåll och då gick jag och hämtade den nu torra tvätten.

Hade lite sparade rester så det passade bra med pyttipanna till middag i kväll. Råstekte potatis som jag hade skurit till små tärningar tillsammans med lök och lite kryddor. Lade sedan ner resterna även detta finskuret. Serverade med stekt ägg och rödbetor. Smakade riktig gott.

I morgon är det måndag igen, fattar inte att tiden går så fort. Men för min del så kvittar det egentligen vilken dag i veckan det är.

2 reaktioner till “Mulet med lite regn”

  1. Det enda man behöver hålla reda på är de röda dagarna som inte är söndagar. Lite snopet att försöka handla när det är en röd dag.
    Så bra ni fick lite utsikt nu när vädret blev sämre.
    Vi åt vårrullar idag med räkor och ris bredvid. Lite soya och hot chilisås så blev det supergott.

    Ha det så bra!!!!

    1. Enda dagarna här i Portugal då alla affärer är stängda är juldagen och nyårsdagen efter vad jag har kommit underfund med.
      Gillar vårrullar och nu var det ett tag sedan som vi åt det.

Kommentarer inaktiverade.