Besök på Aldi

Den här stranden finns i Rota, Spanien där vi var för 2 år sedan. Mycket trevlig plats.

2022-02-15

Småmulet på förmiddagen, 15 plus och ingen vind. Tog en skön promenad innan jag satte mig vid datorn ett tag. Surfade runt på dom sidor som jag brukar ta en titt på. Det är en del dagstidningar, några bloggar, FB och husbilsklubben. Några andra också som jag är intresserad av. Brukar ta ett par timmar.

Vid 1-tiden plockade vi undan och körde bort till serviceplatsen. Dags att tömma gråvatten idag när vi ändå skulle flytta på husbilen. Det tog nästan en kvart innan tanken var tom, bra att få det gjort.

Vi fortsatte sedan till Aldi där vi parkerade. Fanns gott om plats som vanligt. Även gott om plats i affären. Men det tog ändå en del tid för det var mycket som stod på min lista i dag. Sen var det som vanligt att packa upp på bandet och ner i vagnen igen. Köra ut till husbilen, packa i påsar och ge till Hasse som satte in dom i husbilen. Körde sedan tillbaka och parkerade på vår plats. Efter drygt en halvtimme var allt placerat där det skulle vara. Då var jag rätt så trött och det var skönt att sitta ner och ta det lugnt.

Fick en ny liten grön granne på eftermiddagen och det var en plåtis. 4 personer fick plats i den lilla husbilen. Under några timmar så var det ett evigt rännande ut och in och ljudet från deras dörr var väldigt störande och jag är inte lättstörd men någonstans finns en gräns. Men det är ju bara att stå ut, tar ju slut någon gång och det gjorde det strax efter 8.

I kväll blev det Gordon Bleu med råstekt potatis. Det var ett tag sedan och det smakade väldigt gott.

I morgon ska vi ta det väldigt lugnt har vi tänkt.

Om man inte kan undvika problemet trots man är klok så gäller det att vara tillräckligt smart för att lösa det!!

2 reaktioner till “Besök på Aldi”

 1. Det tar nästan längre tid att stuva undan allt man köpt än att plocka ner det i varuvagnen. Jag är ju stuvarproffs så det brukar vara mitt jobb. Även om det brukar se omöjligt ut så får jag till det.
  Men visst är det tillfredställande att ha fyllda skåp och kyl?
  Undrar varför folk med plåtisar ska in och ut hela tiden och då ska dörren öppnas och stängas varje gång. Vi brukar oftast ha nätdörren så man inte behöver slå i dörrar. Är det kallt så har vi dörren stängd och stannar inne.

  Ha det så bra !!!

  1. Jag är också ett stuvarproffs och får alltid in det som ska få plats även om det verkar omöjligt. Och jag är så nöjd när det är fullt överallt. Då finns det lite middagar att välja mellan.
   Och dessa plåtisar som med sina hemska dörrar. Varför måste dom ränna ut och in hela tiden i flera timmar!

Kommentarer inaktiverade.