Vilken miss!!

Detta kan man kalla för havsnära strandservering.

2022-02-07

Vädret är stabilt med sol, molnfritt och lite svalt i luften och det var en svag vind. 12 plus i morse och skönt med en liten promenad.

Så blev det en guldmedalj i dag också till Sverige och det var i storslalom för damer. Väldigt roligt för Sverige att det går så bra men tyvärr förstås inte för alla. Det är ju så det är.

Vi är egentligen inte så värst sportintresserade men det är roligt att lyssna på dom som kommenterar för dom gör det väldigt bra.

Så kom mina prydnadskuddar i dag. Vad paff jag blev när det visade sig att det endast var överdrag!! Kollade på Amazon och det var helt rätt. Jag hade läst texten dåligt och bara rättat mig efter bilden så var det. Ja, ja misstag är lätt att göra. Hittade några kuddar som jag stoppade in i överdragen och det blev inte lyckat. Nu så blev det så att jag beställde nya innerkuddar som passar till överdragen så det blir säkert bra så småningom när dom kommer. Passade på att även beställa en ny duk till bordet, det var länge sedan. Kan vara trevligt med lite nytt ibland. Dessutom hag jag några som börjar bli trasiga som jag nu kan förpassa till soporna.

Och den verkar bara bli ännu mer knasig.

2 reaktioner till “Vilken miss!!”

  1. Lätt att missa sådant. Jag å min sida trodde att jag endast beställt överdrag och så kom det färdiga kuddar. Den missen gjorde jag gärna.

    Har varit flitig idag och plockat ordning i linneskåpet.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.