Lite sommarkänsla

Här tog promenadvägen slut så man fick fortsätta på stranden eller vända om.

2022-02-08

Förmiddagen var rätt så blåsig, 14 plus, sol och inte ett moln. Även om det inte är så skönt att vara ute i blåsten så känns det bara bra med sol. Man kan ju alltid ta lite kortare promenader under dagen om man vill.

Även i dag så blev det medaljer för Sverige i vinter OS. Det blev guld, silver och brons. Dom är väldigt duktiga tycker jag.

På eftermiddagen mojnade vinden och det blev riktigt skönt ute. Lite sommarkänsla tyckte vi.

Dagen gick som vanligt fort och helt plötsligt började solen gå ner bakom husen. Blev snabb svalare som vanligt. I dag har vi bara haft styrfart ungefär och bara gjort det som absolut var nödvändigt.

Eftersom vi hade lite sommarkänsla på eftermiddagen så åt vi svensk matjessill (som jag hade i kylen) med kokt potatis, hackad rödlök och klippt gräslök (från frysen). Smakade verkligen bra.

Provad några kläder i dag som hänger i garderoben. Kände mig som på bilden. Har ju gått över till löst sittande brallor med resår i midjan vilket är så skönt.

Det är inte så lätt alla gånger att hänga med när det svänger snabbt.

2 reaktioner till “Lite sommarkänsla”

  1. Kör ju också med bekväma kläder och skor. Men jag känner att det är väl lite som att hitta en ny klädstil som man trivs med. Eftersom vi bor i ett varmare klimat än tidigare så löst sittande kläder är ett måste för mig.

    Ha det så bra !!!

    1. Så kanske det är, en ny bekvämare klädstil som man har vant sig vid. Det var inte svårt alls.

Kommentarer inaktiverade.