Shopping igen

Här gick jag för några år sedan och njöt av ljudet ifrån havet.

2022-02-02

Förmiddagen gladde oss med intensivt blå himmel. Det var 13 plus och ökade under dagen till minst 18 plus. Vinden var svag till obefintlig.

Mot kvällen kom det lite moln med då var solen på väg ner bakom husen.

I dag så shoppade jag på Amazon igen. Hasse behöver mer styrka på sin läsglasögon nu. Jag hittade relativ snabbt några som liknade dom som han brukar använda. Beställde dom i ett 5-pack. Blev även ett 5-pack med senilsnören. Är väldigt enkelt att handla där och det har ju hittills fungerat bra.

I kväll så blev det varma mackor med skinka, ost och tomat. Hade på lite senap också mellan brödskivorna. Smakade gott.

Städa gillar jag inte men tänk vad roligt jag hade haft om jag hade gillat det.

2 reaktioner till “Shopping igen”

  1. När jag städar så låtsas jag som att jag bara går runt och tittar lite här och där. Läser en rad i någon bok, tittar i en låda och en massa annat som gör att det inte verkar som att jag städar.
    Ett glas vin att sippa på är inte heller helt fel.

    Ha det så bra !!!

    1. Vilken underbar inställning du har till din städning. Du går ju runt och njuter av ditt vipplande och tittar på alla era vackra saker. (Har sett på bilderna att ni har en del mycket fint.) Och ett glas vin till. Men så bra att det blir rent och väldoftande då. Det måste vara att förena nytta med nöje!

Kommentarer inaktiverade.