Februari är nu på gång

2022-02-01

Ny månad och den började med sol. Visserligen lite svalt för att inte säga kallt på natten. Vid femtiden när jag var uppe en sväng var det bara 10 plus ute. När jag senare gick upp vid niotiden var det 13 plus med även det rätt så svalt tyckte jag. Jag gick i skuggan av muren denna morgon och det kändes lite svalt men absolut inte kallt. Kändes som vanligt bra med min nu rätt så korta morgonpromenad. Men den har blivit lite längre nu, inte mycket längre men i alla fall lite. Bättre det än inget alls. Hade på mig en tröja under västen i dag och det kändes bra.

I dag så var det dags för att byta blad i vår almanacka och då fick vi upp en härlig bild på några intsesivt gula vårblommor. Det tyckte vi kändes på bra och positivt. Våren är ju så klart på väg även i Sverige och här tycket jag att den har kommit rätt så långt.

Att samarbeta kan ju vara verligen svårt ibland och det vi ju alla.

Men om man följer dessa enkla regler så är ju alla problem ur värden eller hur?

I kväll åt vi frysta hamburgare som var så torra. Kanske stekte jag dom för länge? Tror det! Åt dom med stekt lök och pulvermos. Kände inte alls för att göra någon sås i kväll. Så är det ibland. Men det var nästan en ok middag tyckte jag. Hasse tyckte det var några minus i kväll. Jag håller nog med! Med middagen alltså.

Jaha så kan det också bli. Men vadå nu är jag så grymt ärlig, eller hur?

Men det är jag egentligen jämt här på min blogg!! Och varför skulle jag inte vara det?

2 reaktioner till “Februari är nu på gång”

 1. Inte all mat blir ju bra. Idag åt vi en ny sås till våra fiskar och den var ingen höjdare. Smakade just ingenting. Men jag duttade på hot chilisås och då blev det bättre.
  Ärlighet vara längst säger man ju och jag håller med om det.
  Jag kör stepup på trädäcket och det blir mina promenader i blåsvädret.

  Ha det så bra !!!

  1. Så bra att du kunde hotta upp såsen.
   Bra med ett trädäck så du får röra på dig lite. Man får vara lite påhittig ibland.

Kommentarer inaktiverade.