Leverans av våra nya sovkuddar

2022-01-27

Lätt molnighet på morgonen, 13 plus och ingen vind. Sedan så försvann molnen och solen lyste för fullt ner över oss och det blev snabbt varmare uppemot 20 plus i solen. Så härligt att kunna sitta med dörrar och fönster öppna samt att kunna sitta ute och gå lite promenader. Det blev ytterliggare en härlig dag att tillbringa här i Peniche.

I dag så fick jag ett paket hit. Det var våra nya sovkuddar som anlände. Dom skulle komma den 4 februari men kom redan idag. Absolut inte något som jag blev ledsen för. Packade upp dom väldigt mycket platta kuddarna ifrån förpackningen. Oj vad dom började fluffa upp sig med en gång. Men nu får dom ligga i 24 timmar enligt bruksanvisningen innan dom ska användas. På kvällen så såg dom väldigt inbjudande och fluffiga ut. Ska bli rätt så spännande att prova dom i morgon. Kanske är dom lite för långa för att passa i mina befintliga örngott men jag tror att det kommer att fungera. Får se hur det går i morgon. Men hur som helst så verkar dom just nu vara väldigt mjuka och sköna. Ser fram emot nästa natt med nya kuddar.

Varm macka med Gyros köpt på Aldi blev det i kväll. Serverades med på en stekt brödskiva och med rödlök, tomat och en vitlökssås med majonäs, grekisk yoghurt, salt och peppar samt massor av vitlök. Smakade jättegott. Och så lättlagat, tog inte så lång tid att tillaga. Bara en kvart tror jag. Men det smakade bra i alla fall.

Så bra att ha snabbt tillagat i frysen när man inte har något planerat. Är ju inte alltid så välplanerad när det gäller vad vi ska äta till middag på kvällen. Som i kväll, det blev vad det i blev och det smakade helt OK.

4 reaktioner till “Leverans av våra nya sovkuddar”

  1. Så bra att det smakade gott. Blir lite nyfiken på detta!
   Tack för tipset om hundsidan, ska kolla på den. Saknar verkligen en hund vid min sida.

 1. Man behöver ju inte krångla till matlagningen för att det ska bli gott. Vi har en stadig meny på fredagar tjock korv med bröd. H brukar ringa och facetima så vi umgås tillsammans de kvällarna.
  I morgon ska vi köra vietnamesisk mat då deras nyår infaller ny, så de har asiatisk vecka i de flesta affärer här.
  Hoppas kuddarna blir perfekta att sova på.

  Ha det så bra !!!!

  1. Enkel mat kan så klart bli rätt så gott så klart.
   Så roligt att ni har så bra kontakt med H.
   Vietnamesisk mat har jag aldrig provat. Är det inte rätt så likt annan asiatiskt mat?

Kommentarer inaktiverade.