Beställt lite mer

2022-01-19

Även denna dag var solig. Nätterna är rätt så kalla och så även morgnarna. I dag var det endast 8 plus tidigt på morgonen men när jag gick ut vid halv tio så var det 11 plus och temperaturen steg sedan snabbt. Och i solen blev det varmt kände jag när jag tog ett par promenader under dagen. Det var riktigt skönt att känna solens värmande strålar mot huden när jag gick på ett par promenader under dagen.

I dag satt jag och kollade på Amazon ett par timmar. Letade efter tilltalande prydnadskuddar i trevliga färger och mönster till husbilen. Hittade det så småningom och beställde dom i 4-pack i blandade mönster. Vi behövde även nya sovkuddar och efter lite letande hittade jag några som verkade bra. Jag brukar att välja mellanprisläge och det gjorde jag i dag också. Beställde dessa i två-pack. Storleken var inte riktigt den som jag ville ha men nästan. Hoppas att dom passar till mina örngott men det tror jag att dom kommer att göra. Annars så tvingar jag dom till det! Nu väntar vi på att denna beställning ska levereras mellan den 2 – 11 februari, är ju inget akut så det kommer när det kommer.

I kväll åt vi stekta kycklingben med kokt ris och thaisås. Smakade gott som vanligt.

2 reaktioner till “Beställt lite mer”

  1. Det kommer jag att göra.
    Jag har mina original gardiner uppe och har inte minsta tanke på att sy nya. Har ju förresten ingen symaskin. Dessutom så är gardinerna i vår husbil så jobbiga att hålla på med. Bara så obekvämt att komma åt. Nä, det får vara för min del.

  2. Du får ta lite foton på kuddarna sedan. Jag tänker köpa tyg och sy nya gardiner till Mackan. Har ju fortfarande originalen uppe och det känns inte bra. Vet inte varför vi inte gjort husbilen mer personlig för det gjorde vi ju med Pärlan som vi hade tidigare. Men nu är det dags.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.